Forside » Løn og ansættelse » Ansættelsesforhold » Efterløn » Beregning af efterløn 

Beregning af efterløn

Klik ind på efterlønsberegneren, indtast dine forventede pensionsværdier og se, hvad du kan få i efterløn. Regnemaskinen er udviklet af Beskæftigelsesministeriet, og giver et godt overblik over efterlønsreformens betydning for din efterløn - både i kroner og tid.

Hvis du er født før den 01. januar 1956
Er du født før 1. januar 1956, er din efterløn ikke ramt af efterlønsreformen pr. 1. januar 2012 – og der er derfor heller ikke ændringer i det beløb, du kan få i efterløn. Du kan bruge efterlønsberegneren på borger.dk til at beregne, hvor meget du kan få i efterløn.

Du kan lave 2 beregninger; både hvor meget du kan forvente at få i efterløn, hvis du går på efterløn allerede som 60-årig (før du opfylder 2-års-reglen), og hvor meget du kan få, hvis du venter med at gå på efterløn til du opfylder 2-års-reglen.

Dine pensionsværdier
Oplysningerne om din pensionsopsparing kan du se i de årlige oversigter, du får fra dit pensionsselskab, din bank eller lignende. Beløbene kan være angivet som ’saldo’ eller som et engangs-beløb under ’depotværdi’ eller ’hensættelser’.

Du kan også se oplysningerne om dine pensioner på PensionsInfo.dk, som er en hjemmeside udviklet i et samarbejde mellem pensionskasser, livsforsikringsselskaber, pengeinstitutter og offentlige myndigheder.