Forside » Nyheder » Nyheder 

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

 

En målrettet indsats har etableret ESVAGT stærkt i den britiske del af Nordsøen, hvor rederiet i dag har 14 skibe på kontrakt.

 

Næsten hvert tredje skib i ESVAGT’s flåde er i dag engageret i den britiske del af Nordsøen.

Senest har ESVAGT sikret Esvagt Cobra kontrakt med Petrofac Facilities Management Limited pĂĄ Kittiwake-feltet i UK-sektor - fra midten af oktober og to ĂĄr frem med option pĂĄ yderligere et ĂĄr.

 

- Det er en målrettet indsats for at opbygge ESVAGT’s tilstedeværelse på det britiske marked, som nu har båret frugt og understøtter vores overordnede strategi om at tage markedsandele i UK, siger Søren Karas, Chief Commercial Officer hos ESVAGT.

 

UK er verdens største standby-marked og strategisk vigtigt for ESVAGT. Indsatsen for at øge markedsandele har betydet, at ESVAGT er gået fra en meget beskeden tilstedeværelse til at have 14 skibe i UK, et ESVAGT-kontor på havnen i Aberdeen og mod på fortsat vækst:

 

- Den britiske del af Nordsøen er særdeles aktiv med mange stærke aktører og en knivskarp konkurrence. Vi har vundet markedsandele ved at fokusere på de kompetencer, der gør ESVAGT til noget særligt: Vores kompromisløse tilgang til sikkerhed, vores høje kvalitet og innovative tilgang. Og det er det, der fortsat vil drive vores vækst i UK, siger Chartering Manager Jens Bagger.

 

Med 14 skibe er ESVAGT den 3. største selvstændige operatør på det britiske marked (Central North Sea).

 

Om ESVAGT

  • ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.
  • ESVAGT fokuserer pĂĄ kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie- og gasindustrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvĂĄgning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhĂĄndtering og multi-field service.
  • Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Ud over kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.
  • ESVAGT har base i Esbjerg. FlĂĄden bestĂĄr af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.

 

 

 

Arkiv

Februar 2018

EUs energimål kan åbne døren for dansk erhvervsliv

ESVAGTs nyeste ERRV har fået hyre i Nordsøen

Intelligente kølecontainere forudser egne fejl

Maersk afviser mandskabsløse containerskibe

Fire nye skibe skal sejle pĂĄ metanol

Britiske ministre anklager Rusland for cyberangreb pĂĄ Maersk Line

Data sætter ekstra skub i den grønne omstilling

En fabrik lukker og en ny ĂĄbner

Stena Lines nye superfærger tager form

Mølleproducent valgt til verdens største havmøllepark

Grænseværdi for nitrat i drikkevand er under pres

Overskudsvarme anvendes til køling hos Scandlines

Som selvstændig sætter man sin egen standard

Rederierne bør gå forrest

Stor udbygning af vindmøller på land