Forside » Nyheder » Nyheder 

Ajour 2015 - maskinmestrenes erhvervskonference

 

Deltag i Ajour 2015 – maskinmestrenes erhvervskonference og hør Executive Director i Rambøll, Peter Heymann Andersen aflive myterne i energidebatten. »Energidebatten fylder meget i disse år, derfor er det vigtigt, at vi har de rigtige facts at diskutere ud fra«, siger Peter Heymann Andersen.

Peter Heymann Andersen vil i sit oplæg på Ajour 2015 tage udgangspunkt i ti energimyter. En af de myter er kravet om, at vi skal droppe alle fossile brændsler, for Peter Heymann Andersen mener godt, at vi kan blive politisk uafhængige uden helt at udfase de fossile brændsler. »Vi kan jo heller ikke forbyde import af strøm fra fossile brændsler, så hvorfor ikke bevare et par effektive kraftvarmeværker frem for at importere el fra mindre effektive, kulfyrede værker?« spørger Peter Heymann Andersen.

Peter Heymann Andersen og Rambøll har stor interesse i maskinmesterbranchen og har også en stand på Ajour 2015. »Maskinmestre er en vigtig personalegruppe for os – de har en central rolle i forhold til løsning af udfordringer hos kunder. Det er blandt andet mixet mellem det praktiske og det teoretiske i deres uddannelse, som vores kunder har glæde af.«

Maskinmestrenes Forenings erhvervskonference Ajour gennemføres i år for 15. gang og sætter fokus på ledelse, teknologi og innovation. Op mod 200 udstillere står klar med viden om fremtidens intelligente energiforsyning, affaldshåndtering og drift, ledelse og udvikling, nye teknologier, søfart og offshore.

Tilmeld dig nu via Ajours hjemmeside HER.LÆS HELE INTERVIEWET MED PETER HEYMANN ANDERSEN HER. 

 

 

Arkiv

Juni 2017

Fjernvarme falder til ny rekordlav pris

Ny dansk opfindelse renser vand med sollys

MARTEC godkendt til alle GWO-kurser

Danmark bliver vært for stor international maritim konference

Søfarende med virtual reality

Danbor bliver til Norsea

Maskinmestre skal have fleksible tilbagetræknings-muligheder

Dansk-tysk aftale åbner for større handel med strøm

Maritimt vækstteam får 25 millioner kroner om bord

Fjernvarmen investerer i 900 km nye rør

Brønderslev etablerer unik energiproduktion

Genanvendelse af affald stiger

Scandlines tager innovativt rensningsanlæg i brug

Ny etableringsstøtte til varmepumper

Mere kold luft i København