Forside » Nyheder » Nyheder 

Alfa Laval fĂĄr ballastvandssystem godkendt af US Coast Guard

Alfa Lavals PureBallast 3 er blevet typegodkendt af US Coast Guard.

 

Alfa Lavals tredje generation af ballastvandssystemer PureBallast 3 har modtaget en typegodkendelse fra US Coast Guard (USCG) - baseret på test udført af DHI i Danmark.

Alfa Lavals PureBallast 3 til behandling af ballastvand er dermed et af ​​tre systemer med typegodkendelse fra USCG og følger efter typegodkendelsen af et system fra Optamarin i december 2016. PureBallast 3 modtog typegodkendelse samtidig med OceanSaver, som er det første, der godkendes pĂĄ grundlag af elektro-klorering-teknologi.

PureBallast 3, som bruger UV- behandling og filtrering, har en fleksibel opsætning baseret på fire forskellige UV-reaktorer, som sikrer optimal vandbehandling på tværs af en række flowkrav. Hidtil er to af Alfa Lavals ballastvandsreaktorer blevet godkendt. Det er enheder, som kan behandle henholdsvis 300 og 1.000 m3/time, mens reaktorer til henholdsvis 170 og 600 m3/time sandsynligvis snart bliver godkendt. Forsinkelsen skyldes et krav om gennemgang af den matematisk modelerede reaktor-skalerings-proces.

Der er solgt flere end 1.200 PureBallast-systemer - både som retrofit og til nybygninger. Ifølge Alfa Laval leverer PureBallast 3 gode resultater i både ferskvand, brakvand og havvand og fungerer godt i vand med lav klarhed, hvor systemet kan fungere ved fuldt flow med en transmittans ned til 42%.

 

 

 

Arkiv

Juni 2017

Fremtidens transportmarked

EU godkender støtte til konvertering af Asnæsværket

God proces sparer energi i bygninger

Fjernvarme falder til ny rekordlav pris

Ny dansk opfindelse renser vand med sollys

MARTEC godkendt til alle GWO-kurser

Danmark bliver vært for stor international maritim konference

Søfarende med virtual reality

Danbor bliver til Norsea

Maskinmestre skal have fleksible tilbagetræknings-muligheder

Dansk-tysk aftale åbner for større handel med strøm

Maritimt vækstteam får 25 millioner kroner om bord

Fjernvarmen investerer i 900 km nye rør

Brønderslev etablerer unik energiproduktion

Genanvendelse af affald stiger