Forside » Nyheder » Nyheder 

Ambitiøs vækststrategi og ny CEO hos Logimatic Solutions

Lars Francke Riisberg er ny CEO hos Logimatic Solutions og skal sikre fortsat vækst.

 

IT-virksomheden Logimatic Solutions A/S har de seneste år oplevet betydelig vækst, hvilket nu fører til styrkelse af ledelsen med udpegelsen af Lars Francke Riisberg som CEO.

 

- Vi har ambitiøse planer for fremtiden, især hvad angår vores produkt SERTICA, der har opnået en stærk position blandt førende rederier. SERTICA henvender sig desuden til forskellige virksomheder inden for produktion, medicinal, forsyning, forlystelsesparker, bryggerier og andre industrivirksomheder verden over. Derfor har vi i bestyrelsen besluttet at udnytte potentialet yderligere ved at styrke ledelsen med en person med international erfaring og solidt kendskab til både vores produkter og markeder, fortæller Troels Severinsen, adm. direktør for Logimatic Holding.

 

Ny i stillingen som administrerende direktør er Lars Francke Riisberg (53), der gennem en længere årrække har haft plads i bestyrelsen for Logimatic Solutions. Han har i 25 år været beskæftiget med udvikling, salg og implementering af softwareløsninger til den maritime sektor. Med i tasken har Lars Francke Riisberg desuden en MBA i Corporate Entrepeneurship.

 

Han har fra begyndelsen i 1989 været med til at udvikle softwaren til det, vi i dag kender som SERTICA, så det er naturligt for ham at fortsætte opgaven - nu med et andet fokus og en ambitiøs vækststrategi for global udbredelse af SERTICA.

 

Den hidtidige administrerende direktør Michael Paarup fortsætter som vicedirektør, og med Lars Francke Riisberg om bord vil Michael Paarup fokusere på virksomhedens nuværende kunder, interne processer, innovation samt videreudvikling af produkterne Renomatic og FotoDok.

 

Michael Paarup ser frem til samarbejdet med Lars Francke Riisberg:

- Jeg har kendt Lars i mange år, og jeg ved, vi har en gensidig respekt for hinandens styrker. Der sker i disse år en lang række spændende ting hos os, og jeg er glad for, at Lars nu skal være med til at få Logimatic yderligere på verdenskortet. Jeg ser ansættelsen af Lars som en naturlig styrkelse af ledelsen, hvor vi sikrer, at vi fortsat har fokus på vores nuværende kunder og forretning, samtidig med vi får sat fokus på SERTICA i udlandet. Jeg er sikker på, at et større fokus på international vækststrategi er en opgave, som Lars vil følge til dørs, da han har en dyb forståelse for vores forretning, siger han.

 

Lars Francke Riisberg ser frem til de nye udfordringer og er glad for at være tilbage hos Logimatic.

- Jeg kender virksomheden utrolig godt og er sikker på, at vi har det rigtige team til at komme i mål med vores ambitiøse planer for fremtiden. Vi vil fortsat udvikle endnu bedre softwareløsninger i samarbejde med og til vores kunder såvel i Danmark som globalt, siger han.

 

Om Logimatic Solutions A/S

Med sine 35 medarbejdere, er Logimatic Solutions A/S en del af Logimatic Holding. Hovedkvarteret er placeret i Aalborg, mens der for to år siden blev etableret datterselskab i Singapore for at styrke det internationale salg.

 

Logimatic Solutions udvikler primært tre løsninger:

- SERTICA til styring af vedligehold, indkøb og compliance – anvendes af mere end 150 kunder, herunder rederier, kraftværker, forsyningsselskaber, bryggerier og industrivirksomheder verden over.

- Renomatic til affaldsadministration og digitale selvbetjeningsløsninger – anvendes af 15 kommuner og affaldsselskaber.

- FotoDok til fotodokumentation af kvalitetssikring, byggesager mv. – anvendes af flere end 1.000 håndværkere og entreprenører i Danmark.

 

Logimatic Holding har i år fejret 30 års jubilæum og er vokset til 85 medarbejdere på kontorerne i Aalborg, Værløse og Singapore.

 

 

 

Arkiv

Februar 2018

EUs energimål kan åbne døren for dansk erhvervsliv

ESVAGTs nyeste ERRV har fået hyre i Nordsøen

Intelligente kølecontainere forudser egne fejl

Maersk afviser mandskabsløse containerskibe

Fire nye skibe skal sejle på metanol

Britiske ministre anklager Rusland for cyberangreb på Maersk Line

Data sætter ekstra skub i den grønne omstilling

En fabrik lukker og en ny åbner

Stena Lines nye superfærger tager form

Mølleproducent valgt til verdens største havmøllepark

Grænseværdi for nitrat i drikkevand er under pres

Overskudsvarme anvendes til køling hos Scandlines

Som selvstændig sætter man sin egen standard

Rederierne bør gå forrest

Stor udbygning af vindmøller på land