Forside » Nyheder » Nyheder 

B&R er blevet købt af ABB

Vi ser frem til at blive en del af de største spillere på verdensplan, siger Carsten Clemensen, B&R Danmark.

 

ABB har opkøbt det østrigske automationsfirma B&R, der også har en dansk afdeling.

ABB har for nyligt offentliggjort købet af B&R, den største uafhængige leverandør af produkt- og softwarebaserede løsninger til maskin- og fabriksautomation på verdensplan. B&R Danmark har hovedkontor i Odense og satellitkontorer i Stilling nær Århus og på DTU i Lyngby.

»Vi rykker op i den absolutte elite, og ser frem til at blive en del af en af de største spillere på verdensplan. ABB er klar til at investere yderligere i vores vækst og dermed sikre, at vi fortsætter med at være teknologisk førende og tæt på vores kunder,« siger Carsten Clemensen, Managing Director, B&R Danmark.

Det vil, ifølge Carsten Clemensen, resultere i et omfattende tilbud til kunder af industriel automatisering ved at parre B&Rs innovative produkter, software og løsninger til moderne machine & factory automation med ABBs verdensførende tilbud i robotteknologi, automatisering, digitalisering og elektrificering.

Gennem overtagelsen udvider ABB sin position som førende inden for industriel automatisering og vil blive bedre udstyret til at gribe vækstmuligheder som følge af den fjerde industrielle revolution.

»Denne transaktion markerer en milepæl for ABB, da B&R vil lukke den historiske kløft inden for ABBs automationstilbud. Vores virksomheder passer perfekt sammen, og dette vil gøre os til den eneste industrielle automationsudbyder, der kan tilbyde hele spektret af teknologi- og softwareløsninger omkring mĂĄling, kontrol, aktivering, robotteknologi, digitalisering og elektrificering,« siger CEO i AAB, Ulrich Spiesshofer. 

Fakta

B&R Danmark har hovedkontor i Odense og er et datterselskab af østrigske Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik. Med mere end 3000 ansatte er B&R blandt verdens største privatejede virksomheder inden for automation og proceskontrol.

ABB er teknologisk førende inden for elektrificeringsprodukter, robotter, motorer og frekvensomformere, industriel automation og elnet. Virksomheden betjener kunder inden for forsyning, industri samt transport og infrastruktur. ABB opererer i mere end 100 lande med mere end 132.000 medarbejdere.

 

 

 

Arkiv

August 2017

Mærsk sælger Maersk Oil til franske Total for 47 milliarder kroner

Russisk ordre til MAN Diesel & Turbo og AKA

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly