Forside » Nyheder » Nyheder 

Bliv leder i Forsvaret

Forsvaret mangler maskinmestre - både dem med og uden maritimt tilvalg kan få et spændende job i Søværnet, Flyvevåbnet eller i Hæren.

 

På Ajours konference for studerende fortalte Forsvaret om spændende jobmuligheder for maskinmestre. På scenen var blandt andre Peter Visby, der er uddannet maskinmester fra Aarhus Maskinmesterskole. Han afslutter uddannelsen til maskinteknisk officer i april 2018.

I forsvaret er maskinmesteren officer for at kunne lede mandskab. Uddannelsen til officer tager 20 måneder. Forsvaret bygger militær ledelse oven på maskinmesterens kompetencer. Ved endt uddannelse kommer maskinmesteren ud som premierløjtnant.

»Man tager kompetencerne fra maskinmesteruddannelsen, og så bygger man ledelse og de ting, der er specielle for Forsvaret som virksomhed ovenpå. Og så står man rigtig stærkt til at skulle ud og lede medarbejdere i Forsvaret,« sagde Peter Visby.

Som maskinteknisk officer i Søværnet kan man komme til at spille en afgørende rolle for de militære operationer. Søværnet har nogle meget veludstyrede skibe, men hvis de ikke sejler, spiller de ingen rolle. Derfor har maskinmestrene et afgørende ansvar, fortalte Peter Visby.


 

 

 

Arkiv

Maj 2018

Nyt innovationsnetværk for energiproduktion

Wärtsilä LNGPac passerer 100 ordrer

Scandlines transporterer flere lastbiler

Vedligehold på den holistiske måde

190 års historie er ingen hindring for vækst

PRESSEMEDDELELSE - Danskere vil fjerne plast fra verdenshavene

Nordjylland skal uddanne flere maskinmestre

En rejse med vinden

Nyt bugserfartøj sejler på LNG

Robotteknologi indtager renseanlæg

Stena Line leverer markante grønne resultater

Ny maskinmesterskole på vej i Svendborg

Partikler har frit spil i maskinrummet

Drømmejobbet i første forsøg

Danmark skal sikre klimavenlig biomasse