Forside » Nyheder » Nyheder 

Coop skifter til LED-belysning

Alle Coops butikker skifter nu til LED-belysning - i alt cirka 500.000 lyskilder skal udskiftes. Foto: Sine Fiig

 

500.000 lyskilder skal udskiftes i Coops 1.200 butikker i Danmark. Coop vil reducere sit energiforbrug med 20 procent i 2020 i forhold til 2014. Investeringen i LED-belysning er pĂĽ 100 mio. kr.

Coop skifter nu op mod 500.000 lyskilder til LED for at opnĂĽ en 20 procents energibesparelse. Udskiftningen til LED dĂŚkker alle typer belysning i alle typer af rum og udstyr.

Projektet gennemføres fra nu og indtil udgangen af 2018 af Nordic Business Light A/S, som er valgt til leverandør til opgaven.

"Kontraktens omfang estimeres, inklusiv deltagelse fra Brugsforeninger, at kunne runde DKK 100 mio. Müske er dette den største enkeltstüende LED-kontrakt i Danmark og müske hele Norden, vi ved det reelt ikke," siger energichef Peter KjÌrgaard Svendsen, Coop.

"Vi er enormt stolte af den løsning, der nu ruller ud i vores butikker. Med de valgte løsninger kommer vi ikke bare til at generere en enorm energibesparelse, vi kommer ogsü til at løfte kundeoplevelsen i butikkerne," siger Peter KjÌrgaard Svendsen.

I Nordic Business Light er adm. direktør Ian Wallentin sÌrdeles godt tilfreds med at have vundet dette udbud:
"Coop har gennemført en meget professionel proces og har sat sig et ambitiøst mül og tager dermed førertrøjen i dansk detailhandel, nür det gÌlder energioptimering, kundeoplevelser i butikker og forbedret lønsomhed med lys, hvilket er vores absolutte spidskompetence. Vi ser meget frem til samarbejdet".

Udskiftningen omfatter alle Coop-butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Fakta og Irma samt de selvstÌndige Brugsforeninger, der ønsker at indgü.

 

 

 

Arkiv

April 2018

Hold fast i stĂŚrkt hjemmemarked - for eksportens skyld

Skibsfarten skal halvere udledninger inden 2050

Jylland sidder pĂĽ energijobs

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle ür endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vĂŚkst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brÌndselsceller

Har du styr pĂĽ dine kritiske mĂĽlinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen