Forside » Nyheder » Nyheder 

Coor vinder CPH Change Award 2017

 

Med kun to år som selvstændig division har markedet taget godt imod Coor-divisionen Coor Property med flere vundne opgaver. Høj medarbejdertilfredshed, god økonomi, et styrket brand og fokus på godt lederskab har nu sikret Coor hovedprisen ved CPH Change Award 2017.

Det er mindre end to år siden, facility management-koncernen Coor grundlagde divisionen Coor Property, der leverer intelligente løsninger til og udfører ejendomsdrift hos danske virksomheder. På trods af den korte levetid er den i dag en inspirerende division for resten af Coor-koncernen. Både i forhold til medarbejdertilfredsheden, men også økonomisk, hvor divisionen har formået at kombinere en høj trivsel og arbejdsglæde med en sund og rentabel økonomi.

Property-divisionen sikrede for nyligt, at Coor som én blandt kun tre virksomheder blev nomineret til CPH Change Awards 2017, og i starten af maj kunne virksomheden hjemtage sejrstrofæet, der blev uddelt under konferencen CPH Change.

40 pct. forbedret økonomi

"Etableringen betød, at mere end 120 medarbejdere blev samlet under én division med nye rammer og en ny kultur... At være en attraktiv arbejdsplads har været højt prioriteret igennem hele processen, og derfor har ledelsen fokuseret pĂĄ samarbejde og klar kommunikation mellem ledelsen og medarbejderne..." SĂĄledes skrev CPH Change blandt andet i deres begrundelse for nomineringen af Coor.

- Resultaterne af den proces, som nomineringen beskriver, er til at føle pĂĄ. Blandt andet er økonomien forbedret med 40 pct., mens medarbejdertilfredsheden har øget produktiviteten med 25 pct., og samtidig har vi i Coor Property-divisionen kun oplevet én enkelt opsigelse pĂĄ 12 mĂĄneder, fortæller Thomas Fog, der er divisionschef for Coor Property.

MĂĄlrettet arbejde med at skabe en attraktiv division

Property blev lanceret som ny division hos Coor i 2015 for at optimere koncernens arbejde med intelligent ejendomsservice, der indtil da var en del af en samlet Integreret Facility Management-indsats hos Coor.

Baggrunden for nomineringen og den senere sejr til Coor er det bevidste arbejde med at gøre virksomheden attraktiv for medarbejdere, ensretning af arbejdsgange samt målrettede anvendelse af innovative forandringsledelsesværktøjer, der har sikret Property-divisionen en god start. Disse faktorer har på kort tid formået at skabe og udvikle en stærk kultur og et højt vidensniveau i en spirende forretningsdivision, der nu kan løfte mere komplekse ejendomsopgaver.

- Jeg er meget stolt over prisen, Coor har vundet, det er et velfortjent skulderklap til både divisionen og medarbejderne. Forbedring og nytænkning ligger i Coors DNA, og at det giver resultat, er prisen her et flot bevis på, siger Jørgen Utzon, som er administrerende direktør i Coor.

Store spillere blandt de nominerede

Coor var nomineret sammen med store spillere som DSB, Telenor og Alm. Brand. Juryen skar undervejs i forløbet det endelige nomineringsfelt ned til tre virksomheder, nemlig Grundfos, IIH Nordic og Coor.

CPH Change Award blev uddelt i forbindelse med konferencen CPH Change Conference & Award 2017, der satte fokus pĂĄ forandringsledelse i danske virksomheder.

 

 

 

Arkiv

December 2017

Kan maritime virksomheder skabe værdi af deres digitaliseringsanstrengelser?”

Batterier kan blive de nye spidslastværker

Målet bør være 55 procent vedvarende energi i 2030

Minister til Energikonferencen 2018

To maskinmestre, klar arbejdsfordeling

Nyt netværk for maskinmestre, der arbejder med Asset Management

Fra problemløsning til pædagogisk sikkerhed

Insatech udvikler fremtidens måleløsninger

Første overdækkede renseanlæg står klart

Brug for international regulering af autonome skibe

Erhvervsudvikling pĂĄ Fyn

Sig Varmeværk sænker varmeprisen med varmepumpe

Danmark har verdens bedste energisystem

ME-GI og ME-LGI dual-fuel-motorer nĂĄr 100.000 driftstimer

Stort potentiale i energioptimering af skibe og bygninger