Forside » Nyheder » Nyheder 

Danbor bliver til Norsea

Direktionen hos NorSea, f.v. Jesper Høj-Hansen, Lena Broholm Hansen, John Stangeland, Jan Thim, Jørn Bue Madsen.

 

Siden Danbor blev opkøbt af NorSea Group for godt to år siden, har virksomheden gennemgået en transformation i tæt samarbejde med resten af koncernen. Derfor tager Danbor nu også gruppens navn.

En lykkeligt parforhold ender ofte i en vielse med navneskifte til følge. Det er også tilfældet for Danbor, der fuldender den frugtbare relation med sine ejere NorSea Group ved at tage familienavnet. Derfor hedder virksomheden nu NorSea Group Denmark.

"Vi har været igennem en intens udvikling, siden vi blev overtaget af NorSea Group. Vi har styrket organisationen, implementeret LEAN og har igangsat investeringer i digitalisering og automatisering og udviklet vore services og produkter. Dette for at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere bedre, mere omkostningseffektive ydelser. Samtidig har forenkling af operationen og processerne også til formål at sikre en endnu mere sikker operation," siger CEO Jørn Bue Madsen.

Integreret del af Norsea Group

Udviklingen er sket i tæt samarbejde med selskabets ejere NorSea Group, der er en global leverandør af baseoperationer og integrerede logistikløsninger med 50 års erfaring og stærk finansiel styrke. Ejet af en af verdenens største maritime industrigrupper Wilhelmsen samt rederierne Møkster og Eidesvik.

"Som en integreret del af NorSea Group er det derfor naturligt for os at gå skridtet fuldt ud og tage gruppens navn," udtaler Jørn Bue Madsen og fortsætter:
"Med den nye identitet signalerer vi over for nuværende og potentielle kunder, at vi er en af Europas stærkeste multi-service leverandører til offshore industrien og en integreret del af en stærk global industrigruppe. Navnet NorSea Group Denmark vil styrke os i vores fortælling til markedet om, at kunderne ved at handle med os får adgang til et væld af viden, ressourcer og et globalt netværk".

Renovering af domicil

Jørn Bue Madsen nævner i den forbindelse, at NorSea Group Denmark som led i sin udvikling har igangsat en totalrenovering af domicilet på Kanalen 1 i Esbjerg.

"I den moderniserede bygning faciliterer vi et innovativt arbejdsmiljø. Her har offshore olie & gas virksomheder og offshore vindvirksomheder mulighed for at leje sig ind og arbejde sammen om at udvikle produkter og services til morgendagens supply chain," fortæller han.

Det nye domicil vil stĂĄ klart i starten af 2018 som en cementering af virksomhedens transformation.

Om NorSea Group Denmark

NorSea Group Denmark (tidligere Danbor) blev etableret I 1974.
I 2014 blev selskabet overtaget af NorSea Group, Norges førende leverandør af baseoperationer og logistikydelser til offshore industrien.
NorSea Group Denmark har hovedkontor i Esbjerg, hvor virksomheden driver Danmarks' største supply base.

 

 

 

Arkiv

August 2017

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly

Turboladere fra ABB om bord på Kinas største containerskibe

Danske varmepumper skal udnytte havvand i Island