Forside » Nyheder » Nyheder 

Danfoss søger praktikanter

Maskinmestre hos Danfoss har blandt andet job som testingeniører, inden for arbejdsmiljø, ledelse eller som forsyningsmester.

 

Selvom Peter Frank Larsen har været ansat hos Danfoss i en årrække, ved han faktisk ikke, hvor mange maskinmestre, der er hos Danfoss - maskinmestre er nemlig ansat i en masse forskellige funktioner og stillingsbetegnelser, og det viser, hvor mange spændende muligheder der er for maskinmestre hos Danfoss.

»Maskinmestre har blandt andet job som testingeniører, inden for arbejdsmiljø, inden for ledelse eller som klassisk forsyningsmester, som jeg selv,« fortalte Peter Frank Larsen de studerende på Maskinmestrenes Forening og Det Blå Danmarks Karriereevent på Aarhus Universitetshospital.

Peter Frank Larsen arbejder blandt andet med vand, varme, trykluft, ventilation, koordinering af vedligehold og budgetplanlægning.

Opfordrer til videreuddannelse
Han fortalte derudover, at ledelsen på Danfoss gerne ser, at man efter en tre-fire-fem år søger videre til et andet job i virksomheden eller tager et videreuddannelsesforløb.

»Der bliver lagt vægt på, at vi hele tiden skal udvikle os, og det giver en masse spændende muligheder. Det betyder også, at man altid kan ændre retning, hvis man pludselig får interesse for en ny del af vores felt,« forklarede Peter Frank Larsen de studerende.

Han fortalte desuden, at Danfoss meget gerne vil modtage ansøgninger fra kommende praktikanter, og den opfordring gav han videre til deltagerne ved Karriereeventen.

Se videoklip med Peter Frank Larsen her:

 

 

 

 

Arkiv

August 2017

Mærsk sælger Maersk Oil til franske Total for 47 milliarder kroner

Russisk ordre til MAN Diesel & Turbo og AKA

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly