Forside » Nyheder » Nyheder 

Danfoss søger praktikanter

Maskinmestre hos Danfoss har blandt andet job som testingeniører, inden for arbejdsmiljø, ledelse eller som forsyningsmester.

 

Selvom Peter Frank Larsen har været ansat hos Danfoss i en årrække, ved han faktisk ikke, hvor mange maskinmestre, der er hos Danfoss - maskinmestre er nemlig ansat i en masse forskellige funktioner og stillingsbetegnelser, og det viser, hvor mange spændende muligheder der er for maskinmestre hos Danfoss.

»Maskinmestre har blandt andet job som testingeniører, inden for arbejdsmiljø, inden for ledelse eller som klassisk forsyningsmester, som jeg selv,« fortalte Peter Frank Larsen de studerende på Maskinmestrenes Forening og Det Blå Danmarks Karriereevent på Aarhus Universitetshospital.

Peter Frank Larsen arbejder blandt andet med vand, varme, trykluft, ventilation, koordinering af vedligehold og budgetplanlægning.

Opfordrer til videreuddannelse
Han fortalte derudover, at ledelsen på Danfoss gerne ser, at man efter en tre-fire-fem år søger videre til et andet job i virksomheden eller tager et videreuddannelsesforløb.

»Der bliver lagt vægt på, at vi hele tiden skal udvikle os, og det giver en masse spændende muligheder. Det betyder også, at man altid kan ændre retning, hvis man pludselig får interesse for en ny del af vores felt,« forklarede Peter Frank Larsen de studerende.

Han fortalte desuden, at Danfoss meget gerne vil modtage ansøgninger fra kommende praktikanter, og den opfordring gav han videre til deltagerne ved Karriereeventen.

Se videoklip med Peter Frank Larsen her:

 

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

Dansk energiteknologi skal indtage verdenseliten

Maskinmestre tager diplomuddannelse i vedligehold

Udledninger fra skibsfarten stiger

Nyt dansk-kinesisk samarbejde om overskudsvarme

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner pĂĄ vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mĂĄl

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen