Forside » Nyheder » Nyheder 

Danfoss søger praktikanter

Maskinmestre hos Danfoss har blandt andet job som testingeniører, inden for arbejdsmiljø, ledelse eller som forsyningsmester.

 

Selvom Peter Frank Larsen har været ansat hos Danfoss i en årrække, ved han faktisk ikke, hvor mange maskinmestre, der er hos Danfoss - maskinmestre er nemlig ansat i en masse forskellige funktioner og stillingsbetegnelser, og det viser, hvor mange spændende muligheder der er for maskinmestre hos Danfoss.

»Maskinmestre har blandt andet job som testingeniører, inden for arbejdsmiljø, inden for ledelse eller som klassisk forsyningsmester, som jeg selv,« fortalte Peter Frank Larsen de studerende på Maskinmestrenes Forening og Det Blå Danmarks Karriereevent på Aarhus Universitetshospital.

Peter Frank Larsen arbejder blandt andet med vand, varme, trykluft, ventilation, koordinering af vedligehold og budgetplanlægning.

Opfordrer til videreuddannelse
Han fortalte derudover, at ledelsen på Danfoss gerne ser, at man efter en tre-fire-fem år søger videre til et andet job i virksomheden eller tager et videreuddannelsesforløb.

»Der bliver lagt vægt på, at vi hele tiden skal udvikle os, og det giver en masse spændende muligheder. Det betyder også, at man altid kan ændre retning, hvis man pludselig får interesse for en ny del af vores felt,« forklarede Peter Frank Larsen de studerende.

Han fortalte desuden, at Danfoss meget gerne vil modtage ansøgninger fra kommende praktikanter, og den opfordring gav han videre til deltagerne ved Karriereeventen.

Se videoklip med Peter Frank Larsen her:

 

 

 

 

Arkiv

April 2018

Lavere elvarmeafgift er fremsynet

Her er regeringens energiudspil

MARTEC tiltræder Danmarks nye Teknologipagt

Ă…rets Energikonference med fokus pĂĄ regeringens energiudspil

Hold fast i stærkt hjemmemarked - for eksportens skyld

Skibsfarten skal halvere udledninger inden 2050

Jylland sidder pĂĄ energijobs

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle år endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet