Forside » Nyheder » Nyheder 

DEIF vil mangle maskinmestre

DEIF får behov for flere maskinmestre i fremtiden, siger SVP Sales & Marketing Claus T. Larsen (tv.) til formand Per Jørgensen (th.).

 

DEIF blev etableret i 1933 og har flere end 650 ansatte – af dem er omkring 40 maskinmestre. Som maskinmester hos DEIF er karrieremulighederne mange.

»Vores maskinmestre her på DEIF spænder bredt. De går fra at supportere til at arbejde som salgs- og marketingdirektører. Især arbejder de som produktchefer og specificerer produkter og fortæller, hvad for nogle behov vores kunder har og videregiver det til vores udviklingsafdeling, som så udvikler produkterne,« siger Claus T. Larsen, der er SVP Sales & Marketing i DEIF, som er verdens førende inden for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentraliseret elproduktion på land og til vands.

Forleden besøgte Maskinmestrenes Forening DEIF og fik et indblik i organisationen og jobmulighederne for maskinmestre. Foreningen arbejder på at fordoble antallet af maskinmesterstuderende fra 3.000 til 6.000.

»Sammen med landets maskinmesterskoler skal vi understøtte vores målsætning ved at sørge for, at der kommer maskinmestre i bachelorpraktik hos DEIF, så DEIF har mulighed for at vælge dem, de synes passer bedst ind i arbejdsmiljøet,« siger formand Per Jørgensen.

Hos DEIF er der ingen tvivl om, at virksomheden får behov for flere maskinmestre i fremtiden.

»Maskinmestre har bevist deres værd, også på DEIF, og efterspørgslen på maskinmestre er kun stigende, og det kommer vi også til at opleve på DEIF,« siger Claus T. Larsen.

 

 

 

 

Arkiv

Februar 2018

EUs energimål kan åbne døren for dansk erhvervsliv

ESVAGTs nyeste ERRV har fået hyre i Nordsøen

Intelligente kølecontainere forudser egne fejl

Maersk afviser mandskabsløse containerskibe

Fire nye skibe skal sejle på metanol

Britiske ministre anklager Rusland for cyberangreb på Maersk Line

Data sætter ekstra skub i den grønne omstilling

En fabrik lukker og en ny åbner

Stena Lines nye superfærger tager form

Mølleproducent valgt til verdens største havmøllepark

Grænseværdi for nitrat i drikkevand er under pres

Overskudsvarme anvendes til køling hos Scandlines

Som selvstændig sætter man sin egen standard

Rederierne bør gå forrest

Stor udbygning af vindmøller på land