Forside » Nyheder » Nyheder 

DEIF vil mangle maskinmestre

DEIF får behov for flere maskinmestre i fremtiden, siger SVP Sales & Marketing Claus T. Larsen (tv.) til formand Per Jørgensen (th.).

 

DEIF blev etableret i 1933 og har flere end 650 ansatte – af dem er omkring 40 maskinmestre. Som maskinmester hos DEIF er karrieremulighederne mange.

»Vores maskinmestre her på DEIF spænder bredt. De går fra at supportere til at arbejde som salgs- og marketingdirektører. Især arbejder de som produktchefer og specificerer produkter og fortæller, hvad for nogle behov vores kunder har og videregiver det til vores udviklingsafdeling, som så udvikler produkterne,« siger Claus T. Larsen, der er SVP Sales & Marketing i DEIF, som er verdens førende inden for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentraliseret elproduktion på land og til vands.

Forleden besøgte Maskinmestrenes Forening DEIF og fik et indblik i organisationen og jobmulighederne for maskinmestre. Foreningen arbejder på at fordoble antallet af maskinmesterstuderende fra 3.000 til 6.000.

»Sammen med landets maskinmesterskoler skal vi understøtte vores målsætning ved at sørge for, at der kommer maskinmestre i bachelorpraktik hos DEIF, så DEIF har mulighed for at vælge dem, de synes passer bedst ind i arbejdsmiljøet,« siger formand Per Jørgensen.

Hos DEIF er der ingen tvivl om, at virksomheden får behov for flere maskinmestre i fremtiden.

»Maskinmestre har bevist deres værd, også på DEIF, og efterspørgslen på maskinmestre er kun stigende, og det kommer vi også til at opleve på DEIF,« siger Claus T. Larsen.

 

 

 

 

Arkiv

April 2018

Jylland sidder på energijobs

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle år endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vækst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brændselsceller

Har du styr på dine kritiske målinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi