Forside » Nyheder » Nyheder 

DEIF vil mangle maskinmestre

DEIF får behov for flere maskinmestre i fremtiden, siger SVP Sales & Marketing Claus T. Larsen (tv.) til formand Per Jørgensen (th.).

 

DEIF blev etableret i 1933 og har flere end 650 ansatte – af dem er omkring 40 maskinmestre. Som maskinmester hos DEIF er karrieremulighederne mange.

»Vores maskinmestre her på DEIF spænder bredt. De går fra at supportere til at arbejde som salgs- og marketingdirektører. Især arbejder de som produktchefer og specificerer produkter og fortæller, hvad for nogle behov vores kunder har og videregiver det til vores udviklingsafdeling, som så udvikler produkterne,« siger Claus T. Larsen, der er SVP Sales & Marketing i DEIF, som er verdens førende inden for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentraliseret elproduktion på land og til vands.

Forleden besøgte Maskinmestrenes Forening DEIF og fik et indblik i organisationen og jobmulighederne for maskinmestre. Foreningen arbejder på at fordoble antallet af maskinmesterstuderende fra 3.000 til 6.000.

»Sammen med landets maskinmesterskoler skal vi understøtte vores målsætning ved at sørge for, at der kommer maskinmestre i bachelorpraktik hos DEIF, så DEIF har mulighed for at vælge dem, de synes passer bedst ind i arbejdsmiljøet,« siger formand Per Jørgensen.

Hos DEIF er der ingen tvivl om, at virksomheden får behov for flere maskinmestre i fremtiden.

»Maskinmestre har bevist deres værd, også på DEIF, og efterspørgslen på maskinmestre er kun stigende, og det kommer vi også til at opleve på DEIF,« siger Claus T. Larsen.

 

 

 

 

Arkiv

November 2017

Nyt netværk samler offshore og droneindustrien

Ny formand for kølebranchen blæser til kamp for klimaet

BILA Svendborg er årets fynske fremstillingsgazelle

Arla Akafa øger fokus på energioptimering

Trafikken til de danske øer fortsætter vækst

Grøn energi er billigere end sort

Ny stor Østersøfærge skal sejle på LNG

DI: Kul er fortid

Danmarks første autonome arbejdsbåde

Kommunale bygninger og veje mister værdi for milliarder

Den grønne omstilling er i fuld gang

Flere unge skal vælge erhvervsuddannelser

Erhvervspakken halverer elvarmeafgiften

TOTE konverterer to skibe til LNG

Dansk Offshore Wind Roadshow i USA