Forside » Nyheder » Nyheder 

Et fantastisk Ajour 2017 siger formand

Formanden for Maskinmestrenes Forening Per Jørgensen er meget tilfreds med Ajour 2017 og har allerede høje forventninger til Ajour 2018.

 

Maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2017 blev en succes. Formanden for Maskinmestrenes Forening Per Jørgensen er positiv og har allerede høje forventninger og nye idéer til Ajour 2018.

Årets gennemgående temaer var blandt andet teknologisk innovation og robotteknologi. Flere oplægsholdere bekræftede, at maskinmestrene får en central rolle i fremtidens udvikling og brug af robotter.

»Vi står over for en massiv investering i robotteknologi - og der spiller maskinmestrene en vigtig rolle, både i opbygning af det, men også i drift og vedligehold af de forskellige tekniske anlæg - om det er skibe eller fabrikker eller forsyningsanlæg,« siger Per Jørgensen.

Maskinmestrenes forening ser frem mod næste års erhvervskonference, hvor teknologisk optimering igen bliver et hovedtema. »Vi skal have fokus på de nye teknologier, øge produktiviteten, herunder robotteknologi. Men inden for alle brancher er der tekniske udfordringer, som vi skal følge og være med til at adressere på Ajour,« siger Per Jørgensen.

 


 

 

 

 

 

Arkiv

Maj 2018

Nyt innovationsnetværk for energiproduktion

Wärtsilä LNGPac passerer 100 ordrer

Scandlines transporterer flere lastbiler

Vedligehold på den holistiske måde

190 års historie er ingen hindring for vækst

PRESSEMEDDELELSE - Danskere vil fjerne plast fra verdenshavene

Nordjylland skal uddanne flere maskinmestre

En rejse med vinden

Nyt bugserfartøj sejler på LNG

Robotteknologi indtager renseanlæg

Stena Line leverer markante grønne resultater

Ny maskinmesterskole på vej i Svendborg

Partikler har frit spil i maskinrummet

Drømmejobbet i første forsøg

Danmark skal sikre klimavenlig biomasse