Forside » Nyheder » Nyheder 

EU guldstempler Offshoreenergy.dk

Vi er begunstiget af en meget høj grad af medlemsengagement, siger Glenda Napier, CEO for Offshoreenergy.dk.

 

Offshoreenergy.dk er for tredje gang i trÌk guldcertificeret af ECEI, de europÌiske akkrediteringseksperter - som den første danske klyngeorganisation i EU.

 
"En guldcertificering giver et meget kontant afkast til vores 240+ medlemmer. Vi für som guldcertificeret klyngeorganisation lettere adgang til finansiering og funding af projekter. Vi für samtidig understreget vores status som partner pü højt internationalt niveau, hvilket er med til at übne døre globalt for medlemmer i Offshoreenergy.dk. Det bevidnes af, at vi pü nuvÌrende tidspunkt har en samlet projektportefølje pü 250 mio. kroner", siger Glenda Napier, CEO for Offshoreenergy.dk.
 
Offshoreenergy.dk blev som den første danske klyngeorganisation akkrediteret allerede i 2012 og har bevaret den status siden.  Syddansk VĂŚkstforum og Region Syddanmark har gennem en ĂĽrrĂŚkke støttet aktiviteterne i Offshorenergy.dk, og Stephanie Lose, RegionsrĂĽdsformand og Formand for Syddansk VĂŚkstforum glĂŚder sig over, at klyngen endnu en gang er blevet guldcertificeret:
 
"Det understreger, at Offshoreenergy.dk fortsat stĂĽr stĂŚrkt i det nationale og internationale samarbejde og er et rigtig godt afsĂŚt for den fremtidige udvikling pĂĽ vind- og olie/gasomrĂĽdet", siger Stephanie Lose.
 

TĂŚt dialog med medlemsvirksomheder

Guldcertificeringen er blandt andet et resultat af, at Offshoreenergy.dk har en tĂŚt dialog med sine medlemsvirksomheder for at sikre, at man hele tiden arbejder med de udfordringer, der er vigtigst for branchen:
 
"Vi er begunstiget af en meget høj grad af medlemsengagement. Medlemmerne er aktive i bestyrelse og Advisory Board. De er aktive som problemejere i vores Cost Reduction & Innovation Forum projekter. Det er en opbakning, der forpligter", siger Glenda Napier.
 
"Det er afgørende, at Offshoreenergy.dk fortsat er en vigtig strategisk brik, der via en innovationsdagsorden medvirker til, at offshore industrien er konkurrencedygtige pü det globale marked," siger Anders Eldrup, bestyrelsesformand for Offshoreenergy.dk.
 

Om ECEI og Offshoreenergy.dk

Det er European Cluster Excellence Initiative (ECEI), et initiativ igangsat af EU-Kommissionen for at strømline og opkvalificere klyngeorganisationer i Europa, der certificerer klyngeorganisationer.
Medlemmer i Offshoreenergy.dk inkluderer store internationale virksomheder som Maersk Oil, Siemens Gamesa Renewables, MHI Vestas og over 200 underleverandører til offshore industrien. 

 

 

 

 

Arkiv

April 2018

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle ür endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vĂŚkst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brÌndselsceller

Har du styr pĂĽ dine kritiske mĂĽlinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi

Lederuddannelse giver nødvendigt overblik