Forside » Nyheder » Nyheder 

EU guldstempler Offshoreenergy.dk

Vi er begunstiget af en meget høj grad af medlemsengagement, siger Glenda Napier, CEO for Offshoreenergy.dk.

 

Offshoreenergy.dk er for tredje gang i træk guldcertificeret af ECEI, de europæiske akkrediteringseksperter - som den første danske klyngeorganisation i EU.

 
"En guldcertificering giver et meget kontant afkast til vores 240+ medlemmer. Vi får som guldcertificeret klyngeorganisation lettere adgang til finansiering og funding af projekter. Vi får samtidig understreget vores status som partner på højt internationalt niveau, hvilket er med til at åbne døre globalt for medlemmer i Offshoreenergy.dk. Det bevidnes af, at vi på nuværende tidspunkt har en samlet projektportefølje på 250 mio. kroner", siger Glenda Napier, CEO for Offshoreenergy.dk.
 
Offshoreenergy.dk blev som den første danske klyngeorganisation akkrediteret allerede i 2012 og har bevaret den status siden.  Syddansk Vækstforum og Region Syddanmark har gennem en ĂĄrrække støttet aktiviteterne i Offshorenergy.dk, og Stephanie Lose, RegionsrĂĄdsformand og Formand for Syddansk Vækstforum glæder sig over, at klyngen endnu en gang er blevet guldcertificeret:
 
"Det understreger, at Offshoreenergy.dk fortsat står stærkt i det nationale og internationale samarbejde og er et rigtig godt afsæt for den fremtidige udvikling på vind- og olie/gasområdet", siger Stephanie Lose.
 

Tæt dialog med medlemsvirksomheder

Guldcertificeringen er blandt andet et resultat af, at Offshoreenergy.dk har en tæt dialog med sine medlemsvirksomheder for at sikre, at man hele tiden arbejder med de udfordringer, der er vigtigst for branchen:
 
"Vi er begunstiget af en meget høj grad af medlemsengagement. Medlemmerne er aktive i bestyrelse og Advisory Board. De er aktive som problemejere i vores Cost Reduction & Innovation Forum projekter. Det er en opbakning, der forpligter", siger Glenda Napier.
 
"Det er afgørende, at Offshoreenergy.dk fortsat er en vigtig strategisk brik, der via en innovationsdagsorden medvirker til, at offshore industrien er konkurrencedygtige på det globale marked," siger Anders Eldrup, bestyrelsesformand for Offshoreenergy.dk.
 

Om ECEI og Offshoreenergy.dk

Det er European Cluster Excellence Initiative (ECEI), et initiativ igangsat af EU-Kommissionen for at strømline og opkvalificere klyngeorganisationer i Europa, der certificerer klyngeorganisationer.
Medlemmer i Offshoreenergy.dk inkluderer store internationale virksomheder som Maersk Oil, Siemens Gamesa Renewables, MHI Vestas og over 200 underleverandører til offshore industrien. 

 

 

 

 

Arkiv

December 2017

Erhvervsudvikling pĂĄ Fyn

Sig Varmeværk sænker varmeprisen med varmepumpe

Danmark har verdens bedste energisystem

ME-GI og ME-LGI dual-fuel-motorer nĂĄr 100.000 driftstimer

Stort potentiale i energioptimering af skibe og bygninger

Robotter skal sortere storskraldet

Verdens største litium-ion batteri taget i brug

Hele verden som arbejdsplads

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

November 2017

Markant vækst på Esbjerg-Fanø-ruten

Flere tager genvejen Spodsbjerg-TĂĄrs

Eksportsucces i praksis

Vi skal i gang med 3D-print nu

Robotterne vil skabe vores jobs i fremtiden