Forside » Nyheder » Nyheder 

Fremtidens MSK tager form

 

Nu har Maskinmesterskolen København overtaget nøglerne til sit nye domicil på Gyrithe Lemches Vej 20 i Lyngby. En bygning som bliver topmoderne og dobbelt så stor som de nuværende faciliteter på DTU.

 

Processen med etableringen af den nye MSK - Maskinmesterskolen København - skrider planmæssigt frem til alle parters store tilfredshed. Bygherrerådgiver, arkitekt og byggeprojektleder har fuldt fokus på at sikre, at de økonomiske tøjler holdes stramt. Håndværkerne leverer en solid og struktureret indsats, som vil sikre en god skole mange år frem i tiden.

 

Den nye MSK kommer til at indgå i et spændende campussamarbejde med Handelsskolen KNord og Technical Education Center - TEC. En række klasselokaler og skolens multisal er allerede blevet taget i brug, mens det samlede projekt er parat til indflytning i løbet af sommeren 2017.

 

"Vi glæder os afsindigt meget til at nå i mål. Vi flytter skolen til nye og bedre bygninger. Et nyt domicil, der afspejler et gennemtænkt, inspirerende, veludstyret og attraktivt undervisnings-, lærings- og studiemiljø. En fantastisk ny skole nu og i fremtiden for MSK", siger formand for bestyrelsen Bertel Johansen.

 

De nye bygninger skal danne ramme om maskinmesteruddannelsen og forhåbentligt flere nye praksisrettede tekniske og maritime videregående uddannelser samt den løbende udvikling af disse fremover.

 

"Vores vision og ambition er at opbygge en fremtrædende skole i international topklasse. Vi glæder os meget til at byde studerende og medarbejdere velkommen i det nye domicil", fastslår formanden.

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

Dansk energiteknologi skal indtage verdenseliten

Maskinmestre tager diplomuddannelse i vedligehold

Udledninger fra skibsfarten stiger

Nyt dansk-kinesisk samarbejde om overskudsvarme

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner pĂĄ vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mĂĄl

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen