Forside » Nyheder » Nyheder 

Fremtidens MSK tager form

 

Nu har Maskinmesterskolen København overtaget nøglerne til sit nye domicil på Gyrithe Lemches Vej 20 i Lyngby. En bygning som bliver topmoderne og dobbelt så stor som de nuværende faciliteter på DTU.

 

Processen med etableringen af den nye MSK - Maskinmesterskolen København - skrider planmæssigt frem til alle parters store tilfredshed. Bygherrerådgiver, arkitekt og byggeprojektleder har fuldt fokus på at sikre, at de økonomiske tøjler holdes stramt. Håndværkerne leverer en solid og struktureret indsats, som vil sikre en god skole mange år frem i tiden.

 

Den nye MSK kommer til at indgå i et spændende campussamarbejde med Handelsskolen KNord og Technical Education Center - TEC. En række klasselokaler og skolens multisal er allerede blevet taget i brug, mens det samlede projekt er parat til indflytning i løbet af sommeren 2017.

 

"Vi glæder os afsindigt meget til at nå i mål. Vi flytter skolen til nye og bedre bygninger. Et nyt domicil, der afspejler et gennemtænkt, inspirerende, veludstyret og attraktivt undervisnings-, lærings- og studiemiljø. En fantastisk ny skole nu og i fremtiden for MSK", siger formand for bestyrelsen Bertel Johansen.

 

De nye bygninger skal danne ramme om maskinmesteruddannelsen og forhåbentligt flere nye praksisrettede tekniske og maritime videregående uddannelser samt den løbende udvikling af disse fremover.

 

"Vores vision og ambition er at opbygge en fremtrædende skole i international topklasse. Vi glæder os meget til at byde studerende og medarbejdere velkommen i det nye domicil", fastslår formanden.

 

 

 

Arkiv

Juni 2017

Fremtidens transportmarked

EU godkender støtte til konvertering af Asnæsværket

God proces sparer energi i bygninger

Fjernvarme falder til ny rekordlav pris

Ny dansk opfindelse renser vand med sollys

MARTEC godkendt til alle GWO-kurser

Danmark bliver vært for stor international maritim konference

Søfarende med virtual reality

Danbor bliver til Norsea

Maskinmestre skal have fleksible tilbagetræknings-muligheder

Dansk-tysk aftale åbner for større handel med strøm

Maritimt vækstteam får 25 millioner kroner om bord

Fjernvarmen investerer i 900 km nye rør

Brønderslev etablerer unik energiproduktion

Genanvendelse af affald stiger