Forside » Nyheder » Nyheder 

Fremtidens MSK tager form

 

Nu har Maskinmesterskolen København overtaget nøglerne til sit nye domicil på Gyrithe Lemches Vej 20 i Lyngby. En bygning som bliver topmoderne og dobbelt så stor som de nuværende faciliteter på DTU.

 

Processen med etableringen af den nye MSK - Maskinmesterskolen København - skrider planmæssigt frem til alle parters store tilfredshed. Bygherrerådgiver, arkitekt og byggeprojektleder har fuldt fokus på at sikre, at de økonomiske tøjler holdes stramt. Håndværkerne leverer en solid og struktureret indsats, som vil sikre en god skole mange år frem i tiden.

 

Den nye MSK kommer til at indgå i et spændende campussamarbejde med Handelsskolen KNord og Technical Education Center - TEC. En række klasselokaler og skolens multisal er allerede blevet taget i brug, mens det samlede projekt er parat til indflytning i løbet af sommeren 2017.

 

"Vi glæder os afsindigt meget til at nå i mål. Vi flytter skolen til nye og bedre bygninger. Et nyt domicil, der afspejler et gennemtænkt, inspirerende, veludstyret og attraktivt undervisnings-, lærings- og studiemiljø. En fantastisk ny skole nu og i fremtiden for MSK", siger formand for bestyrelsen Bertel Johansen.

 

De nye bygninger skal danne ramme om maskinmesteruddannelsen og forhåbentligt flere nye praksisrettede tekniske og maritime videregående uddannelser samt den løbende udvikling af disse fremover.

 

"Vores vision og ambition er at opbygge en fremtrædende skole i international topklasse. Vi glæder os meget til at byde studerende og medarbejdere velkommen i det nye domicil", fastslår formanden.

 

 

 

Arkiv

Januar 2018

Fyns robotklynge runder 3.200 medarbejdere

55 nye maskinmestre dimitterer fra MARTEC

IT Sikkerhedskonference

Maersk og IBM går sammen om globale blockchain-løsninger

Nyt fiberkabel til USA øger muligheden for flere datacentre

Tre kandidater til Energi- og miljøprisen 2018

Første nye maskinmestre uddannet i Esbjerg

Overkapacitet til affaldsforbrænding indtil 2025

Havn har markant betydning for Kalundborg

Danmark i robot-top-10

Fleksibelt elforbrug giver plads til flere datacentre

Danmark sætter ny rekord i vind

Fjernvarmeprisen falder - indtil videre

Varmeværker får 23 millioner kroner til store varmepumper

Stort potentiale for ny energi til droner