Forside » Nyheder » Nyheder 

Fremtidens MSK tager form

 

Nu har Maskinmesterskolen København overtaget nøglerne til sit nye domicil på Gyrithe Lemches Vej 20 i Lyngby. En bygning som bliver topmoderne og dobbelt så stor som de nuværende faciliteter på DTU.

 

Processen med etableringen af den nye MSK - Maskinmesterskolen København - skrider planmæssigt frem til alle parters store tilfredshed. Bygherrerådgiver, arkitekt og byggeprojektleder har fuldt fokus på at sikre, at de økonomiske tøjler holdes stramt. Håndværkerne leverer en solid og struktureret indsats, som vil sikre en god skole mange år frem i tiden.

 

Den nye MSK kommer til at indgå i et spændende campussamarbejde med Handelsskolen KNord og Technical Education Center - TEC. En række klasselokaler og skolens multisal er allerede blevet taget i brug, mens det samlede projekt er parat til indflytning i løbet af sommeren 2017.

 

"Vi glæder os afsindigt meget til at nå i mål. Vi flytter skolen til nye og bedre bygninger. Et nyt domicil, der afspejler et gennemtænkt, inspirerende, veludstyret og attraktivt undervisnings-, lærings- og studiemiljø. En fantastisk ny skole nu og i fremtiden for MSK", siger formand for bestyrelsen Bertel Johansen.

 

De nye bygninger skal danne ramme om maskinmesteruddannelsen og forhåbentligt flere nye praksisrettede tekniske og maritime videregående uddannelser samt den løbende udvikling af disse fremover.

 

"Vores vision og ambition er at opbygge en fremtrædende skole i international topklasse. Vi glæder os meget til at byde studerende og medarbejdere velkommen i det nye domicil", fastslår formanden.

 

 

 

Arkiv

August 2017

Mærsk sælger Maersk Oil til franske Total for 47 milliarder kroner

Russisk ordre til MAN Diesel & Turbo og AKA

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly