Forside » Nyheder » Nyheder 

Fremtidens MSK tager form

 

Nu har Maskinmesterskolen København overtaget nøglerne til sit nye domicil pü Gyrithe Lemches Vej 20 i Lyngby. En bygning som bliver topmoderne og dobbelt sü stor som de nuvÌrende faciliteter pü DTU.

 

Processen med etableringen af den nye MSK - Maskinmesterskolen København - skrider planmÌssigt frem til alle parters store tilfredshed. Bygherrerüdgiver, arkitekt og byggeprojektleder har fuldt fokus pü at sikre, at de økonomiske tøjler holdes stramt. HündvÌrkerne leverer en solid og struktureret indsats, som vil sikre en god skole mange ür frem i tiden.

 

Den nye MSK kommer til at indgü i et spÌndende campussamarbejde med Handelsskolen KNord og Technical Education Center - TEC. En rÌkke klasselokaler og skolens multisal er allerede blevet taget i brug, mens det samlede projekt er parat til indflytning i løbet af sommeren 2017.

 

"Vi glÌder os afsindigt meget til at nü i mül. Vi flytter skolen til nye og bedre bygninger. Et nyt domicil, der afspejler et gennemtÌnkt, inspirerende, veludstyret og attraktivt undervisnings-, lÌrings- og studiemiljø. En fantastisk ny skole nu og i fremtiden for MSK", siger formand for bestyrelsen Bertel Johansen.

 

De nye bygninger skal danne ramme om maskinmesteruddannelsen og forhübentligt flere nye praksisrettede tekniske og maritime videregüende uddannelser samt den løbende udvikling af disse fremover.

 

"Vores vision og ambition er at opbygge en fremtrĂŚdende skole i international topklasse. Vi glĂŚder os meget til at byde studerende og medarbejdere velkommen i det nye domicil", fastslĂĽr formanden.

 

 

 

Arkiv

April 2018

Jylland sidder pĂĽ energijobs

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle ür endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vĂŚkst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brÌndselsceller

Har du styr pĂĽ dine kritiske mĂĽlinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi