Forside » Nyheder » Nyheder 

Giv fremtidens maskinmestre et ’like’

 

Du kan være med til at rekruttere fremtidens maskinmestre på Facebook.

Maskinmestrenes Forening har i samarbejde med landets maskinmesterskoler udviklet en ny hjemmeside ’Blivmaskinmester.nu’, der skal være med til at få flere unge til maskinmesteruddannelsen og -professionen.

Med til hjemmesiden følger en ny Facebook-side ’Blivmaskinmester.nu’, hvor der løbende deles inspirerende artikler fra hjemmesiden, præsentationer af maskinmestre fra forskellige professioner og informationer om uddannelsen og dens mange muligheder. Herudover deler skolerne nyheder om eksempelvis åbent hus og spændende events, du kan deltage i.

Målet med hjemmesiden og Facebook-siden er, at vise professionens alsidighed og den brede vifte af muligheder, som uddannelsen giver.

Giv din viden videre – del del del

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste og mest alsidige tekniske uddannelse. Det ved du allerede, hvis du er studerende eller uddannet maskinmester. Giv din viden videre til kommende studerende ved at ’like’ Facebook-siden her, og vær med til at skab synlighed om uddannelsen.

Kender du fremtidens maskinmester, der er teknisk dygtig med både hoved og hænder, så del gerne vores opslag fra hjemmesiden og Facebook. De kan fungere som inspiration til, at unge får lyst til at give sig i kast med uddannelsen.

De unges kompetencer bliver stærkt efterspurgt inden for eksempelvis kraftværker, fjernvarme, vindmøller, skibsfart, rensning af spildevand, el-nettet, offshore, olie/gas og hospitaler, og derfor har vi brug for din hjælp til at nå ud til de unge kommende maskinmestre.

 

 

 

 

Arkiv

April 2018

Jylland sidder på energijobs

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle år endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vækst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brændselsceller

Har du styr på dine kritiske målinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi