Forside » Nyheder » Nyheder 

Giv fremtidens maskinmestre et ’like’

 

Du kan være med til at rekruttere fremtidens maskinmestre på Facebook.

Maskinmestrenes Forening har i samarbejde med landets maskinmesterskoler udviklet en ny hjemmeside ’Blivmaskinmester.nu’, der skal være med til at få flere unge til maskinmesteruddannelsen og -professionen.

Med til hjemmesiden følger en ny Facebook-side ’Blivmaskinmester.nu’, hvor der løbende deles inspirerende artikler fra hjemmesiden, præsentationer af maskinmestre fra forskellige professioner og informationer om uddannelsen og dens mange muligheder. Herudover deler skolerne nyheder om eksempelvis åbent hus og spændende events, du kan deltage i.

Målet med hjemmesiden og Facebook-siden er, at vise professionens alsidighed og den brede vifte af muligheder, som uddannelsen giver.

Giv din viden videre – del del del

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste og mest alsidige tekniske uddannelse. Det ved du allerede, hvis du er studerende eller uddannet maskinmester. Giv din viden videre til kommende studerende ved at ’like’ Facebook-siden her, og vær med til at skab synlighed om uddannelsen.

Kender du fremtidens maskinmester, der er teknisk dygtig med både hoved og hænder, så del gerne vores opslag fra hjemmesiden og Facebook. De kan fungere som inspiration til, at unge får lyst til at give sig i kast med uddannelsen.

De unges kompetencer bliver stærkt efterspurgt inden for eksempelvis kraftværker, fjernvarme, vindmøller, skibsfart, rensning af spildevand, el-nettet, offshore, olie/gas og hospitaler, og derfor har vi brug for din hjælp til at nå ud til de unge kommende maskinmestre.

 

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

Dansk energiteknologi skal indtage verdenseliten

Maskinmestre tager diplomuddannelse i vedligehold

Udledninger fra skibsfarten stiger

Nyt dansk-kinesisk samarbejde om overskudsvarme

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner på vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mål

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen