Forside » Nyheder » Nyheder 

Giv fremtidens maskinmestre et ’like’

 

Du kan være med til at rekruttere fremtidens maskinmestre på Facebook.

Maskinmestrenes Forening har i samarbejde med landets maskinmesterskoler udviklet en ny hjemmeside ’Blivmaskinmester.nu’, der skal være med til at få flere unge til maskinmesteruddannelsen og -professionen.

Med til hjemmesiden følger en ny Facebook-side ’Blivmaskinmester.nu’, hvor der løbende deles inspirerende artikler fra hjemmesiden, præsentationer af maskinmestre fra forskellige professioner og informationer om uddannelsen og dens mange muligheder. Herudover deler skolerne nyheder om eksempelvis åbent hus og spændende events, du kan deltage i.

Målet med hjemmesiden og Facebook-siden er, at vise professionens alsidighed og den brede vifte af muligheder, som uddannelsen giver.

Giv din viden videre – del del del

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste og mest alsidige tekniske uddannelse. Det ved du allerede, hvis du er studerende eller uddannet maskinmester. Giv din viden videre til kommende studerende ved at ’like’ Facebook-siden her, og vær med til at skab synlighed om uddannelsen.

Kender du fremtidens maskinmester, der er teknisk dygtig med både hoved og hænder, så del gerne vores opslag fra hjemmesiden og Facebook. De kan fungere som inspiration til, at unge får lyst til at give sig i kast med uddannelsen.

De unges kompetencer bliver stærkt efterspurgt inden for eksempelvis kraftværker, fjernvarme, vindmøller, skibsfart, rensning af spildevand, el-nettet, offshore, olie/gas og hospitaler, og derfor har vi brug for din hjælp til at nå ud til de unge kommende maskinmestre.

 

 

 

 

Arkiv

Januar 2018

Fyns robotklynge runder 3.200 medarbejdere

55 nye maskinmestre dimitterer fra MARTEC

IT Sikkerhedskonference

Maersk og IBM går sammen om globale blockchain-løsninger

Nyt fiberkabel til USA øger muligheden for flere datacentre

Tre kandidater til Energi- og miljøprisen 2018

Første nye maskinmestre uddannet i Esbjerg

Overkapacitet til affaldsforbrænding indtil 2025

Havn har markant betydning for Kalundborg

Danmark i robot-top-10

Fleksibelt elforbrug giver plads til flere datacentre

Danmark sætter ny rekord i vind

Fjernvarmeprisen falder - indtil videre

Varmeværker får 23 millioner kroner til store varmepumper

Stort potentiale for ny energi til droner