Forside » Nyheder » Nyheder 

Giv fremtidens maskinmestre et ’like’

 

Du kan være med til at rekruttere fremtidens maskinmestre på Facebook.

Maskinmestrenes Forening har i samarbejde med landets maskinmesterskoler udviklet en ny hjemmeside ’Blivmaskinmester.nu’, der skal være med til at få flere unge til maskinmesteruddannelsen og -professionen.

Med til hjemmesiden følger en ny Facebook-side ’Blivmaskinmester.nu’, hvor der løbende deles inspirerende artikler fra hjemmesiden, præsentationer af maskinmestre fra forskellige professioner og informationer om uddannelsen og dens mange muligheder. Herudover deler skolerne nyheder om eksempelvis åbent hus og spændende events, du kan deltage i.

Målet med hjemmesiden og Facebook-siden er, at vise professionens alsidighed og den brede vifte af muligheder, som uddannelsen giver.

Giv din viden videre – del del del

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste og mest alsidige tekniske uddannelse. Det ved du allerede, hvis du er studerende eller uddannet maskinmester. Giv din viden videre til kommende studerende ved at ’like’ Facebook-siden her, og vær med til at skab synlighed om uddannelsen.

Kender du fremtidens maskinmester, der er teknisk dygtig med både hoved og hænder, så del gerne vores opslag fra hjemmesiden og Facebook. De kan fungere som inspiration til, at unge får lyst til at give sig i kast med uddannelsen.

De unges kompetencer bliver stærkt efterspurgt inden for eksempelvis kraftværker, fjernvarme, vindmøller, skibsfart, rensning af spildevand, el-nettet, offshore, olie/gas og hospitaler, og derfor har vi brug for din hjælp til at nå ud til de unge kommende maskinmestre.

 

 

 

 

Arkiv

August 2017

Mærsk sælger Maersk Oil til franske Total for 47 milliarder kroner

Russisk ordre til MAN Diesel & Turbo og AKA

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly