Forside » Nyheder » Nyheder 

Glen Riddersholm besøger Ajour 2015

 

 

I næste uge løber Ajour 2015 - maskinmestrenes erhvervskonference af stablen, og du kan stadigvæk nå at tilmelde dig. 

Ajour byder igen i år på en stor udstilling med op mod 200 udstillende virksomheder samt et konferencespor med en lang række spændende og relevante foredragsholdere. Eksempelvis kommer fodboldtræner og tidligere cheftræner for FC Midtjyllands danske mestre, Glen Riddersholm, fredag eftermiddag og fortæller om, hvordan man skaber et bæredygtigt team i et samfundsmæssigt perspektiv. 

Det handler ikke kun om talent og 4-4-2 eller 3-5-2. Det handler også om adfærd og motivation. Og så handler det allermest om mennesker - og at få individualister til at fungere som et team: Et vinderteam. For Glen Riddersholm var det en foreløbig kulmination på karrieren som toptræner i dansk fodbold, da han i juni sikrede FC Midtjylland det første danske mesterskab og den anden medalje på fire år som klubbens cheftræner. Men guldet, mesterskabet og adgangen til europæisk fodbold er ikke kommet af sig selv i en klub, hvor værdier som passion er engagement, begejstring er drivkraft og motivation er midlet til at skabe resultater. Glen Riddersholm har i den grad været eksponent for modet til at udfordre, agere nytænkende og modet til at dyrke drømmen i et job, som han opsagde få dage efter guldfesten.

'At skabe et bæredygtigt team i dag kræver en helt anden tilgang og indsigt som leder. Som ressource er nutidens unge ligeså stærk en ressource som tidligere generationer, men udviklingen i samfundet har sat en anden dagsorden og kræver, at vi udfordrer dem på andre præmisser end tidligere. Her gør det ingen forskel, om du er teknisk chef eller direktør i en større virksomhed eller cheftræner for et fodboldhold,' siger Glen Riddersholm, der som den eneste træner i superligaen eksempelvis har arbejdet med adfærdsprofiler på spillerne for at sammensætte sit vinderhold.

Hør Glen Riddersholms bud på måden at skabe et hold af vindere på og udvikle talenter i et samfund anno 2015. 

Tilmeld dig og se udstillerliste, program mv. HER.

 

 

 

 

 

 

Arkiv

Marts 2018

Stærk position for maskinmestre

Vinderprojekt handler om partikelforurening i maskinrum

Udnyttelse af rejektvand får 2. plads blandt bachelorprojekter

Dansk nøglerolle i stor europæisk robotsatsning

Søndagsudflugten skal gå til fremtidens renseanlæg

Nye tider for hospitalernes maskinmestre

Maritim samarbejdsaftale med Mexico

Polare krydstogter i specialdesignet skib

USA vil dække 80 procent af øget olieefterspørgsel

EnergyLab Nordhavn vinder Energi- og miljøprisen 2018

OK-18 - Overenskomstforhandlinger for offentlige ansatte

Ny maritim driftsovervågning - på den mobile måde

Olien topper om tyve år - ifølge BP

Stena Line-færge til Frederikshavn skal sejle på batterier

ENERGINET advarer om mulig gasmangel