Forside » Nyheder » Nyheder 

Glen Riddersholm besøger Ajour 2015

 

 

I næste uge løber Ajour 2015 - maskinmestrenes erhvervskonference af stablen, og du kan stadigvæk nå at tilmelde dig. 

Ajour byder igen i år på en stor udstilling med op mod 200 udstillende virksomheder samt et konferencespor med en lang række spændende og relevante foredragsholdere. Eksempelvis kommer fodboldtræner og tidligere cheftræner for FC Midtjyllands danske mestre, Glen Riddersholm, fredag eftermiddag og fortæller om, hvordan man skaber et bæredygtigt team i et samfundsmæssigt perspektiv. 

Det handler ikke kun om talent og 4-4-2 eller 3-5-2. Det handler også om adfærd og motivation. Og så handler det allermest om mennesker - og at få individualister til at fungere som et team: Et vinderteam. For Glen Riddersholm var det en foreløbig kulmination på karrieren som toptræner i dansk fodbold, da han i juni sikrede FC Midtjylland det første danske mesterskab og den anden medalje på fire år som klubbens cheftræner. Men guldet, mesterskabet og adgangen til europæisk fodbold er ikke kommet af sig selv i en klub, hvor værdier som passion er engagement, begejstring er drivkraft og motivation er midlet til at skabe resultater. Glen Riddersholm har i den grad været eksponent for modet til at udfordre, agere nytænkende og modet til at dyrke drømmen i et job, som han opsagde få dage efter guldfesten.

'At skabe et bæredygtigt team i dag kræver en helt anden tilgang og indsigt som leder. Som ressource er nutidens unge ligeså stærk en ressource som tidligere generationer, men udviklingen i samfundet har sat en anden dagsorden og kræver, at vi udfordrer dem på andre præmisser end tidligere. Her gør det ingen forskel, om du er teknisk chef eller direktør i en større virksomhed eller cheftræner for et fodboldhold,' siger Glen Riddersholm, der som den eneste træner i superligaen eksempelvis har arbejdet med adfærdsprofiler på spillerne for at sammensætte sit vinderhold.

Hør Glen Riddersholms bud på måden at skabe et hold af vindere på og udvikle talenter i et samfund anno 2015. 

Tilmeld dig og se udstillerliste, program mv. HER.

 

 

 

 

 

 

Arkiv

December 2017

Kan maritime virksomheder skabe værdi af deres digitaliseringsanstrengelser?”

Batterier kan blive de nye spidslastværker

Målet bør være 55 procent vedvarende energi i 2030

Minister til Energikonferencen 2018

To maskinmestre, klar arbejdsfordeling

Nyt netværk for maskinmestre, der arbejder med Asset Management

Fra problemløsning til pædagogisk sikkerhed

Insatech udvikler fremtidens måleløsninger

Første overdækkede renseanlæg står klart

Brug for international regulering af autonome skibe

Erhvervsudvikling på Fyn

Sig Varmeværk sænker varmeprisen med varmepumpe

Danmark har verdens bedste energisystem

ME-GI og ME-LGI dual-fuel-motorer når 100.000 driftstimer

Stort potentiale i energioptimering af skibe og bygninger