Forside » Nyheder » Nyheder 

hi-messen i fuld gang

Den 54. udgave af hi Tech & Industry Scandinavia 2017 er übnet og finder sted 3.-5.oktober. Foto: MCH/Lars Møller.

 

hi Tech & Industry Scandinavia 2017 er übnet som Skandinaviens største teknologi- og industrimesse med rekordmange udstillere, uddeling af en eftertragtet pris og det største program nogensinde.

                              
Skandinaviens største teknologi- og industrimesse hi Tech & Industry Scandinavia 2017 inviterer tirsdag onsdag og torsdag i denne uge til tre intense dage, hvor de besøgende blandt andet kan opleve 711 udstillere og 139 verdensnyheder.
 
Det omfattende program vakte begejstring hos Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, som benyttede sin velkomsttale til at takke büde udstillere og samarbejdspartnere for at have bidraget til udviklingen af den 54. udgave af messen:
 
- Hi har udviklet sig gennem ĂĽrene og skal blive ved med at udvikle sig i takt med tiden og i samklang med markederne og verden for at vĂŚre den foretrukne markedsplads. Hi er i ĂĽr blevet til endnu mere. Messen har udviklet sig takket vĂŚre et godt og tĂŚt samarbejde med messekomitéen, brancheorganisationer, brancheforeninger og jer kĂŚre udstillere, sagde Georg Sørensen og gav ordet videre til Jørgen Stenberg, formand for messekomitéen, der gav branchen et stort skulderklap:
 
- Dansk industri stür rigtig stÌrkt pü verdensmarkedet. Vi er meget innovative, vi er meget fleksible, og vi har meget gü-pü-mod. Og vi har noget, som mange andre lande ikke har: Vi har et godt købmandskab, og det skal vi vÌre stolte af, sagde Jørgen Stenberg.
 

Teknologi pĂĽ tvĂŚrs

Messens officielle übningstaler teknologiekspert Märtha Rehnberg brugte sin tale til at tydeliggøre vigtigheden af samarbejdet pü tvÌrs af industrier for at sikre fremtidig vÌkst:
 
- Disruption er ikke noget, der sker ved os. Det er noget, vi skaber sammen. Og mødet face-to-face er utrolig vigtigt for, at vi kan tÌnke kreativt sammen - og det er netop i det kreative krydsfelt, at teknologier vil finde nye markeder, nye businessmodeller og nye vÌrdisystemer, sagde Märtha Rehnberg.
 
Under sin übningstale overrakte Märtha Rehnberg DIRA Automatiseringsprisen 2017, der tildeles en person eller virksomhed, der har bidraget innovativt til udviklingen af robotteknologien. Den eftertragtede pris gik til robotvirksomheden Intelligent Marking for verdens første og eneste fuldautomatiske robot til opstregning af sportsanlÌg.
 

Det største program nogensinde

Foruden de rekordmange udstillere byder programmet pĂĽ hi Tech & Industry Scandinavia 2017 ogsĂĽ pĂĽ konferencen Veje til VĂŚkst - Dansk Eksportdag og fødevarekonkurrencen International FOOD Contest, der begge løber af stablen tirsdag. De tre messedage byder ogsĂĽ pĂĽ WIND ENERGY DENMARK, TECHNOMANIA, Ledernes "Tag ansvar" pop-up butik, Digitaliseringskonferencen samt andre spĂŚndende konferencer med keynote speakere fra ind- og udland. 

 

 

 

Arkiv

April 2018

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle ür endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vĂŚkst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brÌndselsceller

Har du styr pĂĽ dine kritiske mĂĽlinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi

Lederuddannelse giver nødvendigt overblik