Forside » Nyheder » Nyheder 

hi-messen i fuld gang

Den 54. udgave af hi Tech & Industry Scandinavia 2017 er åbnet og finder sted 3.-5.oktober. Foto: MCH/Lars Møller.

 

hi Tech & Industry Scandinavia 2017 er åbnet som Skandinaviens største teknologi- og industrimesse med rekordmange udstillere, uddeling af en eftertragtet pris og det største program nogensinde.

                              
Skandinaviens største teknologi- og industrimesse hi Tech & Industry Scandinavia 2017 inviterer tirsdag onsdag og torsdag i denne uge til tre intense dage, hvor de besøgende blandt andet kan opleve 711 udstillere og 139 verdensnyheder.
 
Det omfattende program vakte begejstring hos Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, som benyttede sin velkomsttale til at takke både udstillere og samarbejdspartnere for at have bidraget til udviklingen af den 54. udgave af messen:
 
- Hi har udviklet sig gennem ĂĄrene og skal blive ved med at udvikle sig i takt med tiden og i samklang med markederne og verden for at være den foretrukne markedsplads. Hi er i ĂĄr blevet til endnu mere. Messen har udviklet sig takket være et godt og tæt samarbejde med messekomitéen, brancheorganisationer, brancheforeninger og jer kære udstillere, sagde Georg Sørensen og gav ordet videre til Jørgen Stenberg, formand for messekomitéen, der gav branchen et stort skulderklap:
 
- Dansk industri står rigtig stærkt på verdensmarkedet. Vi er meget innovative, vi er meget fleksible, og vi har meget gå-på-mod. Og vi har noget, som mange andre lande ikke har: Vi har et godt købmandskab, og det skal vi være stolte af, sagde Jørgen Stenberg.
 

Teknologi på tværs

Messens officielle åbningstaler teknologiekspert Märtha Rehnberg brugte sin tale til at tydeliggøre vigtigheden af samarbejdet på tværs af industrier for at sikre fremtidig vækst:
 
- Disruption er ikke noget, der sker ved os. Det er noget, vi skaber sammen. Og mødet face-to-face er utrolig vigtigt for, at vi kan tænke kreativt sammen - og det er netop i det kreative krydsfelt, at teknologier vil finde nye markeder, nye businessmodeller og nye værdisystemer, sagde Märtha Rehnberg.
 
Under sin åbningstale overrakte Märtha Rehnberg DIRA Automatiseringsprisen 2017, der tildeles en person eller virksomhed, der har bidraget innovativt til udviklingen af robotteknologien. Den eftertragtede pris gik til robotvirksomheden Intelligent Marking for verdens første og eneste fuldautomatiske robot til opstregning af sportsanlæg.
 

Det største program nogensinde

Foruden de rekordmange udstillere byder programmet pĂĄ hi Tech & Industry Scandinavia 2017 ogsĂĄ pĂĄ konferencen Veje til Vækst - Dansk Eksportdag og fødevarekonkurrencen International FOOD Contest, der begge løber af stablen tirsdag. De tre messedage byder ogsĂĄ pĂĄ WIND ENERGY DENMARK, TECHNOMANIA, Ledernes "Tag ansvar" pop-up butik, Digitaliseringskonferencen samt andre spændende konferencer med keynote speakere fra ind- og udland. 

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner pĂĄ vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mĂĄl

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen

Maskinmestre bidrager til væksten på Bornholm

Fjernvarmekunderne sparer penge

Kalundborg udvider med Ny Vesthavn

M/F Berlin tester helikopterplatform