Forside » Nyheder » Nyheder 

IAK højt på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser

 

IAK har fået en fornem placering som nummer 12 ved kåringen af Danmarks Bedste Arbejdsplads 2011. Det vækker naturligt nok stolthed og glæde i a-kassen, der har ingeniører og maskinmestre som medlemmer.

”Jeg ser kåringen som et vigtigt udtryk for, at medarbejderne har en stor glæde ved arbejdet og en høj grad af loyalitet over for IAK, hvor vi arbejder sammen mod det fælles mål, at medlemmerne skal føle sig velkomne hos os,” siger Per Hansen, adm. direktør i IAK. 

Han forklarer, at IAK gennem de seneste år har arbejdet målrettet på at skabe en stor social kapital blandt medarbejderne i form af gode samarbejdsrelationer med tillid, hjælpsomhed, arbejdsglæde og engagement som kerneværdier. 

”Vi arbejder på, at medlemmerne skal have maksimal indflydelse på deres egen situation inden for de rammer, systemet sætter op. Men valgfrihed, medinddragelse og medlemsindflydelse kan kun lade sig gøre, hvis medarbejderne i en a-kasse er godt sammentømrede og arbejder med på den dagsorden. Det er derfor, vi blandt andet har arbejdet aktivt med at integrere medarbejderne og deres ideer i IAKs virksomhedsudvikling. Og så kan vi jo se, at når medarbejderne har engagement, humør og tillid til ledelse og kolleger, så smitter det af på den betjening, medlemmerne får,” siger Per Hansen. 

Han nævner som eksempel, at IAK sidste år holdt åbent sidste søndag inden jul, hvor medarbejderne frivilligt mødte på arbejde og var med til at sikre, at ledige medlemmer fik deres dagpenge inden juleaften. 

Per Hansen er også glad for, at IAK med en placering som en af Danmarks bedste arbejdspladser kan være med til at gøre op med forestillingen om a-kasserne i den danske befolkning, hvor systemet kan fremstå bureaukratisk og støvet. 

”Det er et godt signal i forhold til a-kassernes omdømme, og det er positivt, fordi a-kasserne har et hammervigtigt produkt. Det har ganske enkelt enorm betydning for arbejdsmarkedet og for samfundets sammenhængskraft, at vi har et ordentligt system for arbejdsløshedsforsikring i Danmark,” understreger Per Hansen.

Læs Berlingske specialrapport om Danmarks Bedste Arbejdsplads.

 

 

 

Arkiv

August 2017

Mærsk sælger Maersk Oil til franske Total for 47 milliarder kroner

Russisk ordre til MAN Diesel & Turbo og AKA

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly