Forside » Nyheder » Nyheder 

IAK højt på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser

 

IAK har fået en fornem placering som nummer 12 ved kåringen af Danmarks Bedste Arbejdsplads 2011. Det vækker naturligt nok stolthed og glæde i a-kassen, der har ingeniører og maskinmestre som medlemmer.

”Jeg ser kåringen som et vigtigt udtryk for, at medarbejderne har en stor glæde ved arbejdet og en høj grad af loyalitet over for IAK, hvor vi arbejder sammen mod det fælles mål, at medlemmerne skal føle sig velkomne hos os,” siger Per Hansen, adm. direktør i IAK. 

Han forklarer, at IAK gennem de seneste år har arbejdet målrettet på at skabe en stor social kapital blandt medarbejderne i form af gode samarbejdsrelationer med tillid, hjælpsomhed, arbejdsglæde og engagement som kerneværdier. 

”Vi arbejder på, at medlemmerne skal have maksimal indflydelse på deres egen situation inden for de rammer, systemet sætter op. Men valgfrihed, medinddragelse og medlemsindflydelse kan kun lade sig gøre, hvis medarbejderne i en a-kasse er godt sammentømrede og arbejder med på den dagsorden. Det er derfor, vi blandt andet har arbejdet aktivt med at integrere medarbejderne og deres ideer i IAKs virksomhedsudvikling. Og så kan vi jo se, at når medarbejderne har engagement, humør og tillid til ledelse og kolleger, så smitter det af på den betjening, medlemmerne får,” siger Per Hansen. 

Han nævner som eksempel, at IAK sidste år holdt åbent sidste søndag inden jul, hvor medarbejderne frivilligt mødte på arbejde og var med til at sikre, at ledige medlemmer fik deres dagpenge inden juleaften. 

Per Hansen er også glad for, at IAK med en placering som en af Danmarks bedste arbejdspladser kan være med til at gøre op med forestillingen om a-kasserne i den danske befolkning, hvor systemet kan fremstå bureaukratisk og støvet. 

”Det er et godt signal i forhold til a-kassernes omdømme, og det er positivt, fordi a-kasserne har et hammervigtigt produkt. Det har ganske enkelt enorm betydning for arbejdsmarkedet og for samfundets sammenhængskraft, at vi har et ordentligt system for arbejdsløshedsforsikring i Danmark,” understreger Per Hansen.

Læs Berlingske specialrapport om Danmarks Bedste Arbejdsplads.

 

 

 

Arkiv

Januar 2018

Fyns robotklynge runder 3.200 medarbejdere

55 nye maskinmestre dimitterer fra MARTEC

IT Sikkerhedskonference

Maersk og IBM går sammen om globale blockchain-løsninger

Nyt fiberkabel til USA øger muligheden for flere datacentre

Tre kandidater til Energi- og miljøprisen 2018

Første nye maskinmestre uddannet i Esbjerg

Overkapacitet til affaldsforbrænding indtil 2025

Havn har markant betydning for Kalundborg

Danmark i robot-top-10

Fleksibelt elforbrug giver plads til flere datacentre

Danmark sætter ny rekord i vind

Fjernvarmeprisen falder - indtil videre

Varmeværker får 23 millioner kroner til store varmepumper

Stort potentiale for ny energi til droner