Forside » Nyheder » Nyheder 

Jeg vidste ikke, hvad en maskinmester var

Samuel Andersson Moore går direkte fra maskinmesteruddannelsen til job som projektleder hos Vestforbrænding.

 

Samuel Andersson Moore er nyuddannet maskinmester og går direkte fra uddannelsen til job som projektleder på Vestforbrænding. Inden uddannelsen kendte han intet til maskinmesterfaget.

 
»Jeg gik som arbejdsmand i et murerfirma og vidste ikke, hvilken uddannelsen jeg skulle tage. Så mødte jeg en gammel maskinmester, som sagde, at jeg selvfølgelig skulle være maskinmester. Den uddannelse havde jeg aldrig hørt om, men jeg besøgte skolen og har ikke været i tvivl siden. Det har været den helt rigtige uddannelsen for mig.
 
Maskinmesteruddannelsen rummer en rigtig god kombination af teknik og ledelse. Det har været en hård uddannelse, hvor man i perioder virkelig har været udfordret på både tid og forståelse. Men jeg kan godt lide, at man får en bred teknisk viden uden at blive specialist. Man kan arbejde med mange områder, både teknisk og ledelsesmæssigt. Uddannelsen er ikke bundet til en bestemt branche, så mulighederne står åbne mange steder. Og så er der jo gode jobmuligheder i øjeblikket, og det betyder også noget.
 
Jeg vil gerne arbejde videre med ledelse. Vi lavede bachelorprojekt hos Vestforbrænding om en vandrensningsproces, og det gik rigtig godt. Da jeg så de søgte en projektleder, søgte jeg jobbet og fik det. Så nu skal jeg til at arbejde med forskellige typer projekter, både med kraftvarmeproduktion og byggeprojekter. Det glæder jeg mig meget til. Ledelse er spændende. Jeg har noget teori med fra uddannelsen, men en god leder bliver man først ved at prøve det i praksis. Så det skal jeg begynde på nu, men maskinmesteruddannelsen giver nogle gode redskaber til at starte en lederkarriere, og oveni har Vestforbrænding hele den tekniske pallette, så man også kan udvikle sig i den retning, « siger Samuel Andersson Moore.

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

Udledninger fra skibsfarten stiger

Nyt dansk-kinesisk samarbejde om overskudsvarme

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner pĂĄ vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mĂĄl

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen

Maskinmestre bidrager til væksten på Bornholm

Fjernvarmekunderne sparer penge