Forside » Nyheder » Nyheder 

Jeg vidste ikke, hvad en maskinmester var

Samuel Andersson Moore går direkte fra maskinmesteruddannelsen til job som projektleder hos Vestforbrænding.

 

Samuel Andersson Moore er nyuddannet maskinmester og går direkte fra uddannelsen til job som projektleder på Vestforbrænding. Inden uddannelsen kendte han intet til maskinmesterfaget.

 
»Jeg gik som arbejdsmand i et murerfirma og vidste ikke, hvilken uddannelsen jeg skulle tage. Så mødte jeg en gammel maskinmester, som sagde, at jeg selvfølgelig skulle være maskinmester. Den uddannelse havde jeg aldrig hørt om, men jeg besøgte skolen og har ikke været i tvivl siden. Det har været den helt rigtige uddannelsen for mig.
 
Maskinmesteruddannelsen rummer en rigtig god kombination af teknik og ledelse. Det har været en hård uddannelse, hvor man i perioder virkelig har været udfordret på både tid og forståelse. Men jeg kan godt lide, at man får en bred teknisk viden uden at blive specialist. Man kan arbejde med mange områder, både teknisk og ledelsesmæssigt. Uddannelsen er ikke bundet til en bestemt branche, så mulighederne står åbne mange steder. Og så er der jo gode jobmuligheder i øjeblikket, og det betyder også noget.
 
Jeg vil gerne arbejde videre med ledelse. Vi lavede bachelorprojekt hos Vestforbrænding om en vandrensningsproces, og det gik rigtig godt. Da jeg så de søgte en projektleder, søgte jeg jobbet og fik det. Så nu skal jeg til at arbejde med forskellige typer projekter, både med kraftvarmeproduktion og byggeprojekter. Det glæder jeg mig meget til. Ledelse er spændende. Jeg har noget teori med fra uddannelsen, men en god leder bliver man først ved at prøve det i praksis. Så det skal jeg begynde på nu, men maskinmesteruddannelsen giver nogle gode redskaber til at starte en lederkarriere, og oveni har Vestforbrænding hele den tekniske pallette, så man også kan udvikle sig i den retning, « siger Samuel Andersson Moore.

 

 

 

Arkiv

Februar 2018

Danmark skal hjælpe oliestat med at blive verdens grønne duks

EUs energimål kan åbne døren for dansk erhvervsliv

ESVAGTs nyeste ERRV har fået hyre i Nordsøen

Intelligente kølecontainere forudser egne fejl

Maersk afviser mandskabsløse containerskibe

Fire nye skibe skal sejle pĂĄ metanol

Britiske ministre anklager Rusland for cyberangreb pĂĄ Maersk Line

Data sætter ekstra skub i den grønne omstilling

En fabrik lukker og en ny ĂĄbner

Stena Lines nye superfærger tager form

Mølleproducent valgt til verdens største havmøllepark

Grænseværdi for nitrat i drikkevand er under pres

Overskudsvarme anvendes til køling hos Scandlines

Som selvstændig sætter man sin egen standard

Rederierne bør gå forrest