Forside » Nyheder » Nyheder 

Jensen Group flytter produktion til Danmark

 

Vaskeriproducenten Jensen Group vil flytte 70 job fra Schweiz til sin fabrik på Bornholm. Virksomheden håber dermed at udnytte ledig kapacitet og spare omkostninger.

Jensen Group, der producerer professionelt vaskeriudstyr, er i gang med at flytte en del af sin produktion fra Schweiz til Bornholm. Det skyldes, at virksomheden i øjeblikket har ledig kapacitet på sin fabrik i Rønne.

»Man skal forstå, at det ikke handler om at hente produktion tilbage til Danmark. De produkter, vi taler om, har aldrig været produceret i Danmark. Men i Rønne har vi det produktionsudstyr, der skal til. Vi har 15.000 kvadratmeter produktionsareal med for eksempel tre laserskærere her – og kun én i Schweiz. Så vi vil udnytte vores fabrik i Rønne endnu bedre og lægge noget ekstra omsætning oveni – samtidig med, at vi får et noget mindre overhead,« fortæller Steen Nielsen, der er Executive Vice President i Jensen Danmark, til Børsen.

Det bliver omkring 70 stillinger, som skal flyttes fra Schweiz til Bornholm, og de ansatte får tilbuddet om at flytte med til Danmark. Jensen Group regner med at flytningen tidligst kommer til at finde sted i slutningen af 2012.

Kilde: ing.dk 

 

 

 

 

Arkiv

April 2018

Jylland sidder på energijobs

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle år endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vækst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brændselsceller

Har du styr på dine kritiske målinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi