Forside » Nyheder » Nyheder 

Konference om mega-trends i transportsektoren

Matthew Baldwin, EUs vicegeneraldirektør for Mobilitet og Transport.

 

Hvad er de seneste megatrends inden for transportsektoren, og hvordan vil de pĂĄvirke vores samfund og arbejdsmarkedet? PĂĄ FICT 2017 konferencen pĂĄ Christiansborg torsdag, var der deltagelse af over 50 danske og europæiske politikere og ledende industrirepræsentanter, der diskuterede disse emner og meget mere. Per Jørgensen fra Maskinmestrenes Forening har i øjeblikket formandskabet for den internationale organisation FICT (Fédération Internationale des Cadres des Transports) for ledere i den europæiske transport sektor, og kunne byde velkommen til Danmark og Christiansborg.

 

FICT 2017 konferencen havde til formål at belyse fremtiden for transport sektoren, med et fokus på at skabe job og vækst i EU med et generelt fokus på transport, herunder søfart, luftfart, jernbane og veje.

 

I år var der et særligt fokus på den maritime sektor, hvor FICT ser en række innovative teknologier på vej, herunder digitalisering og automatisering.

 

Morten Bødskov, tidligere minister lagde hus til konferencen og der var spændende indlæg fra blandt andet Matthew Baldwin, EU's vicegeneraldirektør for Mobilitet og Transport samt fra en række andre ledende virksomhed- og videns institutions personligheder og politikere fra Europa og Danmark. EU barsler med nye initiativer indenfor transport sektoren, som der blev berettet om.

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner pĂĄ vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mĂĄl

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen

Maskinmestre bidrager til væksten på Bornholm

Fjernvarmekunderne sparer penge

Kalundborg udvider med Ny Vesthavn

M/F Berlin tester helikopterplatform