Forside » Nyheder » Nyheder 

Maskinmester griber chancen i robotbranchen

On Robot tæller pt. 11 medarbejdere. Kenneth Bruun Henriksen er indtil videre eneste maskinmester - men der er brug for flere.

 

Robotindustrien er en branche præget af innovation, drivkraft og kraftig vækst. Midt i det hele står maskinmester Kenneth Bruun Henriksen, som betegner det som lidt af en drengedrøm at være en del af en virksomhed, som udvikler, producer og sælger "fingernemme" gribere til kollaborative robotter.

Den syner mĂĄske ikke af meget, som den sidder der pĂĄ hĂĄndleddet af en robotarm. Synlig er et aluminiumshus med to fingre, ligeledes i aluminium, med fingerspidser af plast og gummi samt et kabel forbundet til robotarmen. Men den fynske virksomhed On Robot griber til kollaborative robotter, og de sĂĄkaldte robotter er en succes.

Virksomheden solgte den første griber i 2015 og forsyner nu europæisk industri via mere end 35 forhandlere. Mere end en tredjedel af disse er kommet til efter årsskiftet, og bag den udvidelse står maskinmester Kenneth Bruun Henriksen. Efter mere end ti års erfaring med lederstillinger i andre industrier, startede han som Area Sales Manager, Europe i On Robot i januar i år, og det skifte har han ikke fortrudt.

»Det er enhver drengs drøm at arbejde med robotter, så da en headhunter henvendte sig med denne stilling, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle prøves af,« siger Kenneth Bruun Henriksen.

Drengedrømmen udlever han nu hos On Robot, som er en del af det danske roboteventyr. Og han nyder at være blevet del af en branche i fremdrift.

»Jeg kan godt lide at være med til at bygge noget op, og såvel On Robot som hele robotbranchen er fyldt med drivkraft og innovation.«

Læs hele artiklen her.

 

Singlegriberen fra On Robot pĺ en kollaborativ robotarm er sćrdeles velegnet til

Singlegriberen fra On Robot på en kollaborativ robotarm er særdeles velegnet til "High mix Low volume", da den er ekstremt hurtig at omstille.

 

 

Arkiv

August 2017

Mærsk sælger Maersk Oil til franske Total for 47 milliarder kroner

Russisk ordre til MAN Diesel & Turbo og AKA

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly