Forside » Nyheder » Nyheder 

Maskinmestre passer godt ind i erhvervsstrukturen

Maskinmestrenes tekniske baggrund og høje faglige niveau er efterspurgt af virksomhederne, sagde erhvervsdirektør i Erhverv Randers, Jens Kristensen.

 

Maskinmestrenes teknologiske baggrund og høje faglige niveau er efterspurgt af virksomhederne. Sådan lød det fra Jens Kristensen, direktør i Randers Erhverv, som gæstede Maskinmestrenes Forenings medlemsmøde i Randers Kreds.

Randers er ude af finanskrisen, og det er noget, der kan mærkes i virksomhederne i lokalområdet. Ifølge direktør i Randers Erhverv, Jens Kristensen, kommer maskinmestre med et solidt teknisk fundament, som er meget relevant for virksomhederne i Randers:

»Hvis man kigger på erhvervsstrukturen i Randers, er der ingen tvivl om, at med den baggrund som maskinmestre har med deres løsningsorienterede tilgang og en god faglig viden om teknologi, så har de sådan set alle forudsætningerne for at løse problemer. Så de har en god og rigtig spændende baggrund, som er meget relevant for mange af de virksomheder, vi har her i Randers.

Når man sammenligner med virksomhederne i resten af Danmark, så er produktiviteten i Randers dog stadig i den lave ende. Ifølge Jens Kristensen arbejder Randers Erhverv på at hjælpe virksomhederne med at realisere det store vækstpotentiale, som de har.

»Randers er et rigtig godt sted at bo - også rent erhvervsmæssigt,« afsluttede erhvervsdirektøren, som var inviteret til Maskinmestrenes Forenings medlemsmøde i Randers Kreds for at fortælle om erhvervsudviklingen i Randers og omegn.

 

 

 

 

 

 

Arkiv

Marts 2018

Stærk position for maskinmestre

Vinderprojekt handler om partikelforurening i maskinrum

Udnyttelse af rejektvand får 2. plads blandt bachelorprojekter

Dansk nøglerolle i stor europæisk robotsatsning

Søndagsudflugten skal gå til fremtidens renseanlæg

Nye tider for hospitalernes maskinmestre

Maritim samarbejdsaftale med Mexico

Polare krydstogter i specialdesignet skib

USA vil dække 80 procent af øget olieefterspørgsel

EnergyLab Nordhavn vinder Energi- og miljøprisen 2018

OK-18 - Overenskomstforhandlinger for offentlige ansatte

Ny maritim driftsovervågning - på den mobile måde

Olien topper om tyve år - ifølge BP

Stena Line-færge til Frederikshavn skal sejle på batterier

ENERGINET advarer om mulig gasmangel