Forside » Nyheder » Nyheder 

Maskinmestre passer godt ind i erhvervsstrukturen

Maskinmestrenes tekniske baggrund og høje faglige niveau er efterspurgt af virksomhederne, sagde erhvervsdirektør i Erhverv Randers, Jens Kristensen.

 

Maskinmestrenes teknologiske baggrund og høje faglige niveau er efterspurgt af virksomhederne. Sådan lød det fra Jens Kristensen, direktør i Randers Erhverv, som gæstede Maskinmestrenes Forenings medlemsmøde i Randers Kreds.

Randers er ude af finanskrisen, og det er noget, der kan mærkes i virksomhederne i lokalområdet. Ifølge direktør i Randers Erhverv, Jens Kristensen, kommer maskinmestre med et solidt teknisk fundament, som er meget relevant for virksomhederne i Randers:

»Hvis man kigger på erhvervsstrukturen i Randers, er der ingen tvivl om, at med den baggrund som maskinmestre har med deres løsningsorienterede tilgang og en god faglig viden om teknologi, så har de sådan set alle forudsætningerne for at løse problemer. Så de har en god og rigtig spændende baggrund, som er meget relevant for mange af de virksomheder, vi har her i Randers.

Når man sammenligner med virksomhederne i resten af Danmark, så er produktiviteten i Randers dog stadig i den lave ende. Ifølge Jens Kristensen arbejder Randers Erhverv på at hjælpe virksomhederne med at realisere det store vækstpotentiale, som de har.

»Randers er et rigtig godt sted at bo - også rent erhvervsmæssigt,« afsluttede erhvervsdirektøren, som var inviteret til Maskinmestrenes Forenings medlemsmøde i Randers Kreds for at fortælle om erhvervsudviklingen i Randers og omegn.

 

 

 

 

 

 

Arkiv

Maj 2018

Nyt innovationsnetværk for energiproduktion

Wärtsilä LNGPac passerer 100 ordrer

Scandlines transporterer flere lastbiler

Vedligehold på den holistiske måde

190 års historie er ingen hindring for vækst

PRESSEMEDDELELSE - Danskere vil fjerne plast fra verdenshavene

Nordjylland skal uddanne flere maskinmestre

En rejse med vinden

Nyt bugserfartøj sejler på LNG

Robotteknologi indtager renseanlæg

Stena Line leverer markante grønne resultater

Ny maskinmesterskole på vej i Svendborg

Partikler har frit spil i maskinrummet

Drømmejobbet i første forsøg

Danmark skal sikre klimavenlig biomasse