Forside » Nyheder » Nyheder 

Maskinmestre passer godt ind i erhvervsstrukturen

Maskinmestrenes tekniske baggrund og høje faglige niveau er efterspurgt af virksomhederne, sagde erhvervsdirektør i Erhverv Randers, Jens Kristensen.

 

Maskinmestrenes teknologiske baggrund og høje faglige niveau er efterspurgt af virksomhederne. Sådan lød det fra Jens Kristensen, direktør i Randers Erhverv, som gæstede Maskinmestrenes Forenings medlemsmøde i Randers Kreds.

Randers er ude af finanskrisen, og det er noget, der kan mærkes i virksomhederne i lokalområdet. Ifølge direktør i Randers Erhverv, Jens Kristensen, kommer maskinmestre med et solidt teknisk fundament, som er meget relevant for virksomhederne i Randers:

»Hvis man kigger på erhvervsstrukturen i Randers, er der ingen tvivl om, at med den baggrund som maskinmestre har med deres løsningsorienterede tilgang og en god faglig viden om teknologi, så har de sådan set alle forudsætningerne for at løse problemer. Så de har en god og rigtig spændende baggrund, som er meget relevant for mange af de virksomheder, vi har her i Randers.

Når man sammenligner med virksomhederne i resten af Danmark, så er produktiviteten i Randers dog stadig i den lave ende. Ifølge Jens Kristensen arbejder Randers Erhverv på at hjælpe virksomhederne med at realisere det store vækstpotentiale, som de har.

»Randers er et rigtig godt sted at bo - også rent erhvervsmæssigt,« afsluttede erhvervsdirektøren, som var inviteret til Maskinmestrenes Forenings medlemsmøde i Randers Kreds for at fortælle om erhvervsudviklingen i Randers og omegn.

 

 

 

 

 

 

Arkiv

December 2017

Kan maritime virksomheder skabe værdi af deres digitaliseringsanstrengelser?”

Batterier kan blive de nye spidslastværker

Målet bør være 55 procent vedvarende energi i 2030

Minister til Energikonferencen 2018

To maskinmestre, klar arbejdsfordeling

Nyt netværk for maskinmestre, der arbejder med Asset Management

Fra problemløsning til pædagogisk sikkerhed

Insatech udvikler fremtidens måleløsninger

Første overdækkede renseanlæg står klart

Brug for international regulering af autonome skibe

Erhvervsudvikling på Fyn

Sig Varmeværk sænker varmeprisen med varmepumpe

Danmark har verdens bedste energisystem

ME-GI og ME-LGI dual-fuel-motorer når 100.000 driftstimer

Stort potentiale i energioptimering af skibe og bygninger