Forside » Nyheder » Nyheder 

Maskinmestre tager diplomuddannelse i vedligehold

De to maskinmestre Allan Hannibal og Brian Amstrup Jensen fra Færch Plast har valgt at tage en diplomuddannelse i vedligehold.

 

Færch Plast er markedsførende inden for plastemballage til fødevareindustrien. Hos virksomhedens danske fabrik i Holstebro er maskinmestre et vigtigt aktiv, da de planlægger vedligehold på fabrikken, der kører i døgndrift. »Vi har ikke store vinduer til at lave vedligehold, så det kræver meget planlægning,« siger maskinmester Brian Amstrup Jensen.

Det kan være en udfordring at arbejde med planlægning af vedligehold i døgndrift, og derfor har maskinmestre Brian Amstrup Jensen og Allan Hannibal valgt at efteruddanne sig. De er ved at tage en diplomuddannelse i vedligehold på Fredericia Maskinmesterskole.

»Det er en værktøjskasse for os til at forsøge at optimere den måde, vi gør tingene på i dag. Så vi kan gøre det bedre og få nogle nye redskaber, der gør os i stand til at vedligeholde på en mere effektiv måde,« siger Allan Hannibal.

Formand for Maskinmestrenes Forening Per Jørgensen blev vist rundt på fabrikken af de to maskinmestre og var imponeret over, hvordan Færch Plast udnytter genbrug.

»Det er en meget avanceret fabrik. Med brug af teknologi har Færch Plast skabt en effektiv produktion, der er konkurrencedygtig på verdensmarkedet,« siger Per Jørgensen.

 

 

 

Arkiv

April 2018

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle år endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vækst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brændselsceller

Har du styr på dine kritiske målinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi

Lederuddannelse giver nødvendigt overblik