Forside » Nyheder » Nyheder 

Maskinmestre tager diplomuddannelse i vedligehold

De to maskinmestre Allan Hannibal og Brian Amstrup Jensen fra Færch Plast har valgt at tage en diplomuddannelse i vedligehold.

 

Færch Plast er markedsførende inden for plastemballage til fødevareindustrien. Hos virksomhedens danske fabrik i Holstebro er maskinmestre et vigtigt aktiv, da de planlægger vedligehold på fabrikken, der kører i døgndrift. »Vi har ikke store vinduer til at lave vedligehold, så det kræver meget planlægning,« siger maskinmester Brian Amstrup Jensen.

Det kan være en udfordring at arbejde med planlægning af vedligehold i døgndrift, og derfor har maskinmestre Brian Amstrup Jensen og Allan Hannibal valgt at efteruddanne sig. De er ved at tage en diplomuddannelse i vedligehold på Fredericia Maskinmesterskole.

»Det er en værktøjskasse for os til at forsøge at optimere den måde, vi gør tingene på i dag. Så vi kan gøre det bedre og få nogle nye redskaber, der gør os i stand til at vedligeholde på en mere effektiv måde,« siger Allan Hannibal.

Formand for Maskinmestrenes Forening Per Jørgensen blev vist rundt på fabrikken af de to maskinmestre og var imponeret over, hvordan Færch Plast udnytter genbrug.

»Det er en meget avanceret fabrik. Med brug af teknologi har Færch Plast skabt en effektiv produktion, der er konkurrencedygtig på verdensmarkedet,« siger Per Jørgensen.

 

 

 

Arkiv

November 2017

Nyt netværk samler offshore og droneindustrien

Ny formand for kølebranchen blæser til kamp for klimaet

BILA Svendborg er årets fynske fremstillingsgazelle

Arla Akafa øger fokus på energioptimering

Trafikken til de danske øer fortsætter vækst

Grøn energi er billigere end sort

Ny stor Østersøfærge skal sejle på LNG

DI: Kul er fortid

Danmarks første autonome arbejdsbåde

Kommunale bygninger og veje mister værdi for milliarder

Den grønne omstilling er i fuld gang

Flere unge skal vælge erhvervsuddannelser

Erhvervspakken halverer elvarmeafgiften

TOTE konverterer to skibe til LNG

Dansk Offshore Wind Roadshow i USA