Forside » Nyheder » Nyheder 

Maskinmestre tager diplomuddannelse i vedligehold

De to maskinmestre Allan Hannibal og Brian Amstrup Jensen fra Færch Plast har valgt at tage en diplomuddannelse i vedligehold.

 

Færch Plast er markedsførende inden for plastemballage til fødevareindustrien. Hos virksomhedens danske fabrik i Holstebro er maskinmestre et vigtigt aktiv, da de planlægger vedligehold på fabrikken, der kører i døgndrift. »Vi har ikke store vinduer til at lave vedligehold, så det kræver meget planlægning,« siger maskinmester Brian Amstrup Jensen.

Det kan være en udfordring at arbejde med planlægning af vedligehold i døgndrift, og derfor har maskinmestre Brian Amstrup Jensen og Allan Hannibal valgt at efteruddanne sig. De er ved at tage en diplomuddannelse i vedligehold på Fredericia Maskinmesterskole.

»Det er en værktøjskasse for os til at forsøge at optimere den måde, vi gør tingene på i dag. Så vi kan gøre det bedre og få nogle nye redskaber, der gør os i stand til at vedligeholde på en mere effektiv måde,« siger Allan Hannibal.

Formand for Maskinmestrenes Forening Per Jørgensen blev vist rundt på fabrikken af de to maskinmestre og var imponeret over, hvordan Færch Plast udnytter genbrug.

»Det er en meget avanceret fabrik. Med brug af teknologi har Færch Plast skabt en effektiv produktion, der er konkurrencedygtig på verdensmarkedet,« siger Per Jørgensen.

 

 

 

Arkiv

Februar 2018

EUs energimål kan åbne døren for dansk erhvervsliv

ESVAGTs nyeste ERRV har fået hyre i Nordsøen

Intelligente kølecontainere forudser egne fejl

Maersk afviser mandskabsløse containerskibe

Fire nye skibe skal sejle på metanol

Britiske ministre anklager Rusland for cyberangreb på Maersk Line

Data sætter ekstra skub i den grønne omstilling

En fabrik lukker og en ny åbner

Stena Lines nye superfærger tager form

Mølleproducent valgt til verdens største havmøllepark

Grænseværdi for nitrat i drikkevand er under pres

Overskudsvarme anvendes til køling hos Scandlines

Som selvstændig sætter man sin egen standard

Rederierne bør gå forrest

Stor udbygning af vindmøller på land