Forside » Nyheder » Nyheder 

Ny formand for IAK

 

Bolette Mohr Sillassen er valgt som ny formand for ingeniørernes og maskinmestrenes a-kasse, IAK. Bolette Mohr Sillassen er kemiingeniør og ansat i DONG Energy, hvor hun arbejder med sikkerhed i vindmølleparker. Hun har gennem en årrække været fagligt aktiv både i IAK og i Ingeniørforeningen (IDA).

”IAK har en helt særlig profil som en moderne og fremtidsorienteret A-kasse. Som faglig A-kasse har vi mange års erfaring og indgående kendskab til ingeniørernes og maskinmestrenes arbejdsmarked. Derfor har IAK de bedste muligheder for at matche vores ledige medlemmer med de rigtige jobmuligheder,” siger Bolette Mohr Silassen.

"IAK er desuden førende på teknologifronten og særdeles innovative, når det gælder udnyttelsen af nye teknologiske muligheder og brug af de sociale medier. IAK har været god til at automatisere de formelle processer. Det frigør ressourcer til at udføre individuel rådgivning, så vi giver den enkelte ledige de bedste muligheder for at komme i job,” siger hun. 

Den nye formand vil også have fokus på at styrke samarbejdet med Ingeniørforeningen (IDA), Maskinmestrenes Forening og Dansk Formands Forening. Maskinmestrenes Forenings formand Per Jørgensen er bestyrelsesmedlem i IAK. Han har været aktiv i IAK`s bestyrelse siden 2003.

 

 

 

Arkiv

Juni 2017

Fremtidens transportmarked

EU godkender støtte til konvertering af Asnæsværket

God proces sparer energi i bygninger

Fjernvarme falder til ny rekordlav pris

Ny dansk opfindelse renser vand med sollys

MARTEC godkendt til alle GWO-kurser

Danmark bliver vært for stor international maritim konference

Søfarende med virtual reality

Danbor bliver til Norsea

Maskinmestre skal have fleksible tilbagetræknings-muligheder

Dansk-tysk aftale åbner for større handel med strøm

Maritimt vækstteam får 25 millioner kroner om bord

Fjernvarmen investerer i 900 km nye rør

Brønderslev etablerer unik energiproduktion

Genanvendelse af affald stiger