Forside » Nyheder » Nyheder 

Ny formand for IAK

 

Bolette Mohr Sillassen er valgt som ny formand for ingeniørernes og maskinmestrenes a-kasse, IAK. Bolette Mohr Sillassen er kemiingeniør og ansat i DONG Energy, hvor hun arbejder med sikkerhed i vindmølleparker. Hun har gennem en årrække været fagligt aktiv både i IAK og i Ingeniørforeningen (IDA).

”IAK har en helt særlig profil som en moderne og fremtidsorienteret A-kasse. Som faglig A-kasse har vi mange års erfaring og indgående kendskab til ingeniørernes og maskinmestrenes arbejdsmarked. Derfor har IAK de bedste muligheder for at matche vores ledige medlemmer med de rigtige jobmuligheder,” siger Bolette Mohr Silassen.

"IAK er desuden førende på teknologifronten og særdeles innovative, når det gælder udnyttelsen af nye teknologiske muligheder og brug af de sociale medier. IAK har været god til at automatisere de formelle processer. Det frigør ressourcer til at udføre individuel rådgivning, så vi giver den enkelte ledige de bedste muligheder for at komme i job,” siger hun. 

Den nye formand vil også have fokus på at styrke samarbejdet med Ingeniørforeningen (IDA), Maskinmestrenes Forening og Dansk Formands Forening. Maskinmestrenes Forenings formand Per Jørgensen er bestyrelsesmedlem i IAK. Han har været aktiv i IAK`s bestyrelse siden 2003.

 

 

 

Arkiv

April 2018

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle år endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vækst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brændselsceller

Har du styr på dine kritiske målinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen

Stor stigning i det grønne energiforbrug

Industriklynge med synergi

Lederuddannelse giver nødvendigt overblik