Forside » Nyheder » Nyheder 

Ny formand for IAK

 

Bolette Mohr Sillassen er valgt som ny formand for ingeniørernes og maskinmestrenes a-kasse, IAK. Bolette Mohr Sillassen er kemiingeniør og ansat i DONG Energy, hvor hun arbejder med sikkerhed i vindmølleparker. Hun har gennem en årrække været fagligt aktiv både i IAK og i Ingeniørforeningen (IDA).

”IAK har en helt særlig profil som en moderne og fremtidsorienteret A-kasse. Som faglig A-kasse har vi mange års erfaring og indgående kendskab til ingeniørernes og maskinmestrenes arbejdsmarked. Derfor har IAK de bedste muligheder for at matche vores ledige medlemmer med de rigtige jobmuligheder,” siger Bolette Mohr Silassen.

"IAK er desuden førende på teknologifronten og særdeles innovative, når det gælder udnyttelsen af nye teknologiske muligheder og brug af de sociale medier. IAK har været god til at automatisere de formelle processer. Det frigør ressourcer til at udføre individuel rådgivning, så vi giver den enkelte ledige de bedste muligheder for at komme i job,” siger hun. 

Den nye formand vil også have fokus på at styrke samarbejdet med Ingeniørforeningen (IDA), Maskinmestrenes Forening og Dansk Formands Forening. Maskinmestrenes Forenings formand Per Jørgensen er bestyrelsesmedlem i IAK. Han har været aktiv i IAK`s bestyrelse siden 2003.

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

Dansk energiteknologi skal indtage verdenseliten

Maskinmestre tager diplomuddannelse i vedligehold

Udledninger fra skibsfarten stiger

Nyt dansk-kinesisk samarbejde om overskudsvarme

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner på vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mål

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen