Forside » Nyheder » Nyheder 

Ny formand for IAK

 

Bolette Mohr Sillassen er valgt som ny formand for ingeniørernes og maskinmestrenes a-kasse, IAK. Bolette Mohr Sillassen er kemiingeniør og ansat i DONG Energy, hvor hun arbejder med sikkerhed i vindmølleparker. Hun har gennem en årrække været fagligt aktiv både i IAK og i Ingeniørforeningen (IDA).

”IAK har en helt særlig profil som en moderne og fremtidsorienteret A-kasse. Som faglig A-kasse har vi mange års erfaring og indgående kendskab til ingeniørernes og maskinmestrenes arbejdsmarked. Derfor har IAK de bedste muligheder for at matche vores ledige medlemmer med de rigtige jobmuligheder,” siger Bolette Mohr Silassen.

"IAK er desuden førende på teknologifronten og særdeles innovative, når det gælder udnyttelsen af nye teknologiske muligheder og brug af de sociale medier. IAK har været god til at automatisere de formelle processer. Det frigør ressourcer til at udføre individuel rådgivning, så vi giver den enkelte ledige de bedste muligheder for at komme i job,” siger hun. 

Den nye formand vil også have fokus på at styrke samarbejdet med Ingeniørforeningen (IDA), Maskinmestrenes Forening og Dansk Formands Forening. Maskinmestrenes Forenings formand Per Jørgensen er bestyrelsesmedlem i IAK. Han har været aktiv i IAK`s bestyrelse siden 2003.

 

 

 

Arkiv

August 2017

Mærsk sælger Maersk Oil til franske Total for 47 milliarder kroner

Russisk ordre til MAN Diesel & Turbo og AKA

Verdens største sejlskib - med dieselelektrisk hjælpemotor

Coop skifter til LED-belysning

Ansvaret skal tilbage til skibene

Indvielse af ny maskinmester-campus i Esbjerg

Alphabox skal finde motorens svageste led

Varmt spildevand muliggør stort varmepumpeanlæg

Tuco Marine leverer højtryks-spulebåd til Norge

DONG Energy sælger 50 procent af Borkum Riffgrund 2

Værdifulde råstoffer kan skabes af restprodukter

DNV GL udfører første offshore droneinspektion

Juli 2017

OSK-ShipTech A/S skriver kontrakt med Færgeselskabet Læsø

Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut

Færger slår fly