Forside » Nyheder » Nyheder 

Ny formand for IAK

 

Bolette Mohr Sillassen er valgt som ny formand for ingeniørernes og maskinmestrenes a-kasse, IAK. Bolette Mohr Sillassen er kemiingeniør og ansat i DONG Energy, hvor hun arbejder med sikkerhed i vindmølleparker. Hun har gennem en årrække været fagligt aktiv både i IAK og i Ingeniørforeningen (IDA).

”IAK har en helt særlig profil som en moderne og fremtidsorienteret A-kasse. Som faglig A-kasse har vi mange års erfaring og indgående kendskab til ingeniørernes og maskinmestrenes arbejdsmarked. Derfor har IAK de bedste muligheder for at matche vores ledige medlemmer med de rigtige jobmuligheder,” siger Bolette Mohr Silassen.

"IAK er desuden førende på teknologifronten og særdeles innovative, når det gælder udnyttelsen af nye teknologiske muligheder og brug af de sociale medier. IAK har været god til at automatisere de formelle processer. Det frigør ressourcer til at udføre individuel rådgivning, så vi giver den enkelte ledige de bedste muligheder for at komme i job,” siger hun. 

Den nye formand vil også have fokus på at styrke samarbejdet med Ingeniørforeningen (IDA), Maskinmestrenes Forening og Dansk Formands Forening. Maskinmestrenes Forenings formand Per Jørgensen er bestyrelsesmedlem i IAK. Han har været aktiv i IAK`s bestyrelse siden 2003.

 

 

 

Arkiv

Januar 2018

Fyns robotklynge runder 3.200 medarbejdere

55 nye maskinmestre dimitterer fra MARTEC

IT Sikkerhedskonference

Maersk og IBM går sammen om globale blockchain-løsninger

Nyt fiberkabel til USA øger muligheden for flere datacentre

Tre kandidater til Energi- og miljøprisen 2018

Første nye maskinmestre uddannet i Esbjerg

Overkapacitet til affaldsforbrænding indtil 2025

Havn har markant betydning for Kalundborg

Danmark i robot-top-10

Fleksibelt elforbrug giver plads til flere datacentre

Danmark sætter ny rekord i vind

Fjernvarmeprisen falder - indtil videre

Varmeværker får 23 millioner kroner til store varmepumper

Stort potentiale for ny energi til droner