Forside » Nyheder » Nyheder 

Ny maritim driftsovervågning - på den mobile måde

Eniram lancerer nu den decentrale platform Eniram Mobile til maritim beslutningsstøtte i realtime.

 

Eniram - der er ejet af Wärtsilä - lancerer nu platformen Eniram Mobile til maritim, decentral, beslutningsstøtte i realtid via mobile notifikationer.
 
Eniram Mobile, som er blevet udviklet sammen med Royal Caribbean Cruises, sikrer, at maritime nøglemedarbejdere modtager vigtige oplysninger rettidigt og i realtime - både om bord og i land.
 
Eniram Mobile er blevet udviklet for at understøtte situationsbestemt bevidsthed baseret på indsamlede historiske og realtidsdata kombineret med forudsigende analyser. Ved at gøre disse indsigter gennemsigtige gennem mobilteknologi får kaptajner, fleet managers og andre ledende medarbejdere øjeblikkelig adgang til de oplysninger, der er nødvendige for effektive og rettidige beslutninger. Det gør planlægningen mere effektiv med henblik på sikkerhed og effektiv drift.
 
- Nu er det tid for branchen til at udnytte fordelene ved situationsbestemt bevidsthed. Eniram Mobile tilbyder en hidtil uset gennemsigtighed, som ikke alene fører til bedre beslutningstagning, men som også hjælper vores kunder med at udvikle deres arbejdsmetoder. Det gør det muligt for dem at reagere hurtigt på potentielle operationelle spørgsmål baseret på analytiske indsigter, siger Johan Backas, administrerende direktør hos Eniram.
 
De mobile notifikationer dækker forskellige driftsaspekter, herunder sikkerhed, energiledelse og sikkerhed. Beslutningstagerne får de seneste oplysninger om bl.a. hastighed, vindforhold og vejrudsigter. Indsigterne, der leveres via de mobile notifikationer, er baseret på tilgængelige fartøjsdata og analytiske egenskaber hos Eniram Insight Factory, som er den centrale del af Enirams løsninger.
 
- Vi har ventet spændt på denne løsning. Vi kan nu distribuere de rigtige data til de rigtige mennesker og træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. Feedbacken har været utvetydigt positiv - også fra de mest erfarne kaptajner, siger Patrik Dahlgren, SVP, Global Marine Operations for Celebrity Cruises, et Royal Caribbean Cruises-selskab.
 
Eniram har leveret mobile notifikationer siden 2017 til Royal Caribbean, og tjenesten er nu generelt tilgængelig. Eniram Mobile bliver officielt lanceret på Seatrade 2018 og tilbydes nu til alle kundesegmenter - krydstogt, færge, LNG, container, bulker og tankere - som en del af andre Eniram-løsninger.
 

Om Eniram

Eniram blev etableret i 2005 i Finland. Købt i januar 2016 af Wärtsilä Corporation. Virksomheden leverer indsigt til den maritime industri til brug ved drift og kommerciel shippingforretning. Eniram Insight Factory giver beslutningsstøtte i form af dataopsamling i realtid, statistisk modellering og forudsigende simuleringer. Målet er at maksimere industriens effektivitet gennem digital indsigt, omkostningsreduktioner, maksimering af den samlede rentabilitet og reduktion af miljøskadelige emissioner.


 

 

 

 

Arkiv

Maj 2018

Nyt innovationsnetværk for energiproduktion

Wärtsilä LNGPac passerer 100 ordrer

Scandlines transporterer flere lastbiler

Vedligehold på den holistiske måde

190 års historie er ingen hindring for vækst

PRESSEMEDDELELSE - Danskere vil fjerne plast fra verdenshavene

Nordjylland skal uddanne flere maskinmestre

En rejse med vinden

Nyt bugserfartøj sejler på LNG

Robotteknologi indtager renseanlæg

Stena Line leverer markante grønne resultater

Ny maskinmesterskole på vej i Svendborg

Partikler har frit spil i maskinrummet

Drømmejobbet i første forsøg

Danmark skal sikre klimavenlig biomasse