Forside » Nyheder » Nyheder 

Nyt bugserfartøj sejler på LNG

Wärtsilä designer og udstyrer PSA Marines nye LNG-bugserfartøj, som skal sejle i Singapores havn.

 

Wärtsilä designer og udstyrer ​​PSA Marines nyeste bugserbåd til drift på LNG og med brændstofeffektive løsninger.
 
PSA Marine har bestilt et nyt bugserfartøj med dual-fuel-fremdrivning, som vil blive bygget af PaxOcean Shipyard. Ordren på det nye LNG-drevne fartøj blev indgået i marts 2018 og skal ses i sammenhæng med PSA Marines bestræbelser på at reducere sit carbon footprint som en førende udbyder af maritime tjenester.
 
Det 28 meter lange, 50-ton tunge bugserfartøj opererer med to Wärtsilä 20DF dual-fuel motorer, der primært skal anvende LNG som brændstof. Wärtsilä vil også levere sit LNGPac brændstoflagrings- og forsyningssystem samt styrbare thrustere og Wärtsilä ProTouch styresystemet. Udstyret vil blive leveret til værftet i slutningen af ​​2018, og bugserfartøjet vil blive sat i drift i Singapores havn i midten af ​​2019.
 
- Vi er beærede over at være blevet udvalgt til at levere både skibsdesign og en integreret fremdrivningsløsning til dette moderne, effektive og miljømæssigt bæredygtige bugserfartøj. Ved at være one-stop-shop for dette fartøj - fra design til motorer - kan Wärtsilä sikre en fuldt integreret og optimeret løsning. Dette letter også indkøbs- og leverandørgrænsefladerne til værftet, udtaler Riku-Pekka Hägg, Vice President for Ship Design, Wärtsilä Marine Solutions.
 
Peter Chew, administrerende direktør for PSA Marine, siger:
- Wärtsilä er et kendt brand, der har en stærk dual-fuel-teknologi-track record. Som ejer og operatør af bugserbåde er vi konstant på udkig efter innovative og banebrydende løsninger for at nå nye milepæle i den måde, vi driver vores flåde på. Vi er glade for dette samarbejde og ser frem til at udnytte Wärtsiläs ekspertise på dette område.

 

 

 

 

Arkiv

Maj 2018

Nyt innovationsnetværk for energiproduktion

Wärtsilä LNGPac passerer 100 ordrer

Scandlines transporterer flere lastbiler

Vedligehold på den holistiske måde

190 års historie er ingen hindring for vækst

PRESSEMEDDELELSE - Danskere vil fjerne plast fra verdenshavene

Nordjylland skal uddanne flere maskinmestre

En rejse med vinden

Nyt bugserfartøj sejler på LNG

Robotteknologi indtager renseanlæg

Stena Line leverer markante grønne resultater

Ny maskinmesterskole på vej i Svendborg

Partikler har frit spil i maskinrummet

Drømmejobbet i første forsøg

Danmark skal sikre klimavenlig biomasse