Forside » Nyheder » Nyheder 

Nyt partnerskab om Fleet Management

Maritime kunder i GrÌkenland og Cypern tilbydes nu en ny Fleet Management-løsning fra Logimatic og Eiger Marine.

 

Logimatic og Eiger Marine danner partnerskab for at tilbyde den bedste Fleet Management-løsning til maritime kunder i GrÌkenland og Cypern.

 
Logimatic har indgüet et samarbejde med Eiger Marine for at markedsføre det mest omfattende og operationelle Fleet Management-system til shippingindustrien i GrÌkenland og Cypern. Partnerskabet vil tilbyde kunder i den maritime branche en komplet softwareløsning til Fleet Management: SERTICA.
 
SERTICA leverer integreret vedligehold, indkøb og HSQE til nem og fleksibel fartøjsadministration. Eiger Marine er leverandør af procesforbedringsløsninger. Denne udvidelse af SERTICA gør det muligt at dÌkke rederiernes behov for at løse süvel tekniske som økonomiske opgaver.
 
Sotiris Drekos, administrerende partner hos Eiger Marine, siger:
"Vi har ledt efter en softwarepartner i lang tid. Med SERTICA har vi fundet det allerbedste produkt til de krav, som skibsejere stiller til vedligehold, performance, HSQE og indkøb. Der er ikke kun tale om et solidt produkt. Logimatic som udvikler SERTICA, udvider desuden sit produkt med hosting, trÌning, data migration, support samt integration af tredjepartssoftware. Det er en meget fleksibel, dynamisk og solid løsning, og vi synes, at Logimatic er det perfekte match for os og vores kunder."
 
Hans Chr. Jensen, salgschef hos Logimatic, tilføjer:
"Vi glÌder os meget til vores partnerskab med Eiger Marine. Det er en fantastisk mulighed for SERTICA at vÌre reprÌsenteret lokalt i GrÌkenland og Cypern. Det grÌske og cypriotiske skibsfÌllesskab tÌller flere hundrede rederier - flertallet med betydelige flüder - og de er velkendte for deres standarder af høj kvalitet. SERTICA matcher disse virksomheder perfekt."
 

Om Eiger Marine

Eiger Marine har specialiseret sig i at tilbyde procesforbedringsløsninger til den maritime branche. De hjÌlper deres kunder med at integrere operationelle, tekniske og bemandingsafdelinger med deres finans- og regnskabsafdeling. De tilbyder en bred vifte af finansielle og ikke-finansielle løsninger som imødekommer den maritime industris behov.
 

Om Logimatic

Logimatic er selskabet bag SERTICA. Det er en international ingeniør- og softwarevirksomhed med mere end 30 ürs erfaring inden for den maritime industri. SERTICA er blevet udviklet af eksperter i tÌt samarbejde med maritime kunder over hele verden.

 

 

 

Arkiv

April 2018

Hold fast i stĂŚrkt hjemmemarked - for eksportens skyld

Skibsfarten skal halvere udledninger inden 2050

Jylland sidder pĂĽ energijobs

Kun 0,003 procent berettigede klager over elforsyning

Energien bliver grønnere - nogle ür endnu

Apple og Google sluger grøn energi

MARTEC i nyt samarbejde med TECHCOLLEGE

Verdens største havmølle sat i drift

El-kabel med gøgeunge-effekt

Verdens første LNG-drevne bulk carrier

VVS-autorisation for maskinmestre ved siden af jobbet

Global vĂŚkst gennem uddannelse

SerEnergy leverer grønne brÌndselsceller

Har du styr pĂĽ dine kritiske mĂĽlinger?

LINDØ port of ODENSE udbygger havnen