Forside » Nyheder » Nyheder 

Nyt partnerskab om Fleet Management

Maritime kunder i Grækenland og Cypern tilbydes nu en ny Fleet Management-løsning fra Logimatic og Eiger Marine.

 

Logimatic og Eiger Marine danner partnerskab for at tilbyde den bedste Fleet Management-løsning til maritime kunder i Grækenland og Cypern.

 
Logimatic har indgået et samarbejde med Eiger Marine for at markedsføre det mest omfattende og operationelle Fleet Management-system til shippingindustrien i Grækenland og Cypern. Partnerskabet vil tilbyde kunder i den maritime branche en komplet softwareløsning til Fleet Management: SERTICA.
 
SERTICA leverer integreret vedligehold, indkøb og HSQE til nem og fleksibel fartøjsadministration. Eiger Marine er leverandør af procesforbedringsløsninger. Denne udvidelse af SERTICA gør det muligt at dække rederiernes behov for at løse såvel tekniske som økonomiske opgaver.
 
Sotiris Drekos, administrerende partner hos Eiger Marine, siger:
"Vi har ledt efter en softwarepartner i lang tid. Med SERTICA har vi fundet det allerbedste produkt til de krav, som skibsejere stiller til vedligehold, performance, HSQE og indkøb. Der er ikke kun tale om et solidt produkt. Logimatic som udvikler SERTICA, udvider desuden sit produkt med hosting, træning, data migration, support samt integration af tredjepartssoftware. Det er en meget fleksibel, dynamisk og solid løsning, og vi synes, at Logimatic er det perfekte match for os og vores kunder."
 
Hans Chr. Jensen, salgschef hos Logimatic, tilføjer:
"Vi glæder os meget til vores partnerskab med Eiger Marine. Det er en fantastisk mulighed for SERTICA at være repræsenteret lokalt i Grækenland og Cypern. Det græske og cypriotiske skibsfællesskab tæller flere hundrede rederier - flertallet med betydelige flåder - og de er velkendte for deres standarder af høj kvalitet. SERTICA matcher disse virksomheder perfekt."
 

Om Eiger Marine

Eiger Marine har specialiseret sig i at tilbyde procesforbedringsløsninger til den maritime branche. De hjælper deres kunder med at integrere operationelle, tekniske og bemandingsafdelinger med deres finans- og regnskabsafdeling. De tilbyder en bred vifte af finansielle og ikke-finansielle løsninger som imødekommer den maritime industris behov.
 

Om Logimatic

Logimatic er selskabet bag SERTICA. Det er en international ingeniør- og softwarevirksomhed med mere end 30 års erfaring inden for den maritime industri. SERTICA er blevet udviklet af eksperter i tæt samarbejde med maritime kunder over hele verden.

 

 

 

Arkiv

December 2017

Erhvervsudvikling pĂĄ Fyn

Sig Varmeværk sænker varmeprisen med varmepumpe

Danmark har verdens bedste energisystem

ME-GI og ME-LGI dual-fuel-motorer nĂĄr 100.000 driftstimer

Stort potentiale i energioptimering af skibe og bygninger

Robotter skal sortere storskraldet

Verdens største litium-ion batteri taget i brug

Hele verden som arbejdsplads

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

November 2017

Markant vækst på Esbjerg-Fanø-ruten

Flere tager genvejen Spodsbjerg-TĂĄrs

Eksportsucces i praksis

Vi skal i gang med 3D-print nu

Robotterne vil skabe vores jobs i fremtiden