Forside » Nyheder » Nyheder 

Steffan fandt drømmejobbet på Karrieremesse Esbjerg

Maskinmester Steffan Lundgren Thomsen fandt drømmejobbet på Karrieremesse Esbjerg.

 

Steffan Lundgren Thomsen deltog i Karrieremesse Esbjerg 2016. Han tænkte, at det var en oplagt måde at komme i dialog med interessante virksomheder, men overvejede ikke at det kunne bane vejen for drømmejobbet.
På Karrieremesse Esbjerg 2017 kan virksomheder, studerende og dimittender mødes for at forventningsafstemme og se, om der er et jobmatch.

På sidste års Karriemesse havde Blaaholm A/S en stand, hvor projektchef Kim Stenager stod. Blaaholm har afdelinger i både Esbjerg og Varde og har udviklet sig fra at levere traditionelt smedearbejde til i langt større grad at levere specialløsninger. Det stiller krav til medarbejderne, som i dag har langt mere specialiserede baggrunde som ingeniører og maskinmestre end tidligere.

Steffan Lundgren Thomsen er uddannet maskinmester og var netop dimitteret, da han deltog på sidste års messe. På sin tur rundt på messen faldt han i snak med Kim Stenager og fik en introduktion til Blaaholm A/S.

»Blaaholm havde et par stillinger ledige i Esbjerg-afdelingen, men ikke nogle der passede perfekt til mig,« siger Steffan, der dog alligevel gik tilbage til Blaaholms stand.

»Jeg fik en god snak med Kim, og han nævnte, at der jo ikke skete noget ved at smide en ansøgning afsted, selvom jeg ikke lige passede til de ledige stillinger, han havde med.«

Uopfordret ansøgning

Efter messen sendte Steffan en ansøgning og CV til Kim, som henviste ham til Blaaholms serviceafdeling i Varde, hvor Steffan i dag arbejder som projektleder.

»Som projektleder har jeg en stor berøringsflade i virksomheden, fordi jeg sidder i serviceafdelingen. Mine arbejdsopgaver kan være at designe eller konstruere en maskine eller ombygning eller opgradering af gamle maskiner. Det kan også være at selve reservedele samt koordinering af diverse serviceopgaver, hvor jeg både er i dialog med vores serviceteknikere og kunden,« fortæller Steffan Lundgren Thomsen.

 

 

 

Arkiv

December 2017

Erhvervsudvikling på Fyn

Sig Varmeværk sænker varmeprisen med varmepumpe

Danmark har verdens bedste energisystem

ME-GI og ME-LGI dual-fuel-motorer når 100.000 driftstimer

Stort potentiale i energioptimering af skibe og bygninger

Robotter skal sortere storskraldet

Verdens største litium-ion batteri taget i brug

Hele verden som arbejdsplads

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

November 2017

Markant vækst på Esbjerg-Fanø-ruten

Flere tager genvejen Spodsbjerg-Tårs

Eksportsucces i praksis

Vi skal i gang med 3D-print nu

Robotterne vil skabe vores jobs i fremtiden