Forside » Nyheder » Nyheder 

Steffan fandt drømmejobbet på Karrieremesse Esbjerg

Maskinmester Steffan Lundgren Thomsen fandt drømmejobbet på Karrieremesse Esbjerg.

 

Steffan Lundgren Thomsen deltog i Karrieremesse Esbjerg 2016. Han tænkte, at det var en oplagt måde at komme i dialog med interessante virksomheder, men overvejede ikke at det kunne bane vejen for drømmejobbet.
På Karrieremesse Esbjerg 2017 kan virksomheder, studerende og dimittender mødes for at forventningsafstemme og se, om der er et jobmatch.

På sidste års Karriemesse havde Blaaholm A/S en stand, hvor projektchef Kim Stenager stod. Blaaholm har afdelinger i både Esbjerg og Varde og har udviklet sig fra at levere traditionelt smedearbejde til i langt større grad at levere specialløsninger. Det stiller krav til medarbejderne, som i dag har langt mere specialiserede baggrunde som ingeniører og maskinmestre end tidligere.

Steffan Lundgren Thomsen er uddannet maskinmester og var netop dimitteret, da han deltog på sidste års messe. På sin tur rundt på messen faldt han i snak med Kim Stenager og fik en introduktion til Blaaholm A/S.

»Blaaholm havde et par stillinger ledige i Esbjerg-afdelingen, men ikke nogle der passede perfekt til mig,« siger Steffan, der dog alligevel gik tilbage til Blaaholms stand.

»Jeg fik en god snak med Kim, og han nævnte, at der jo ikke skete noget ved at smide en ansøgning afsted, selvom jeg ikke lige passede til de ledige stillinger, han havde med.«

Uopfordret ansøgning

Efter messen sendte Steffan en ansøgning og CV til Kim, som henviste ham til Blaaholms serviceafdeling i Varde, hvor Steffan i dag arbejder som projektleder.

»Som projektleder har jeg en stor berøringsflade i virksomheden, fordi jeg sidder i serviceafdelingen. Mine arbejdsopgaver kan være at designe eller konstruere en maskine eller ombygning eller opgradering af gamle maskiner. Det kan også være at selve reservedele samt koordinering af diverse serviceopgaver, hvor jeg både er i dialog med vores serviceteknikere og kunden,« fortæller Steffan Lundgren Thomsen.

 

 

 

Arkiv

Oktober 2017

14 ESVAGT-skibe i den britiske del af Nordsøen

Offshore industrien og disruption

Udfordrende arbejdsopgaver hos NLMK DanSteel A/S

Danskerne sparer 298 mio. kroner på vand

Nyt 5G-netværk til fremtidens robotter

Maskinmesterskolen København flytter i egne lokaler

Batterier afløser generatorer om bord på offshore fartøj

Fjernvarmen kan indfri store dele af CO2-mål

Vestas og Siemens mødes: Vind-giganter i historisk samarbejde

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Nyt energiværktøj til handels- og servicebranchen

Maskinmestre bidrager til væksten på Bornholm

Fjernvarmekunderne sparer penge

Kalundborg udvider med Ny Vesthavn

M/F Berlin tester helikopterplatform