Forside » Nyheder » Nyheder 

TOTE konverterer to skibe til LNG

Ny LNG-retrofitaftale mellem TOTE og MAN Diesel og Turbo, f.v. Stefan Eefting, MAN PrimeServ, Peter Keller, TOTE og Per Rud, MAN Diesel & Turbo.

 

Retrofit til LNG af to TOTE-skibe i Alaska vil muliggøre sejlads i den amerikanske ECA-zone

 

TOTE Maritime Alaska - et datterselskab af TOTE Inc., den førende Amerikanske marine-transportgruppe - har indgået kontrakt med MAN PrimeServ, MAN Diesel& Turbo om at konvertere skibene North Star og Midnight Sun til dual-fuel-drift på LNG.

 

De to roll on/off-skibe er i øjeblikket drevet af 4 × MAN 58/64-motorer og vil blive konverteret til MAN 58/64 retrofit units. Kontrakten omfatter design, udvikling og test af en første-af sin-slags dual-fuel-løsning, der vil udgøre grundlaget for den hidtil største LNG-konvertering i Nordamerika.

 

Afgørende for TOTE’s beslutning om at ombygge fartøjerne til LNG er ønsket at reducere de mest skadelige emissioner, der skyldes dieselbaseret fuel.

 

- TOTE Maritime Alaska ser frem til at konvertere sin flåde til LNG, som vil resultere i en betydelig reduktion i emissioner, herunder partikler, SOx og NOx. Denne betydelige investering af tid og penge er en afspejling af vores engagement i miljøet, vores kunder og Alaska, siger Michael Noone, formand for TOTE Maritime Alaska.

 

Dr. Thomas Spindler, chef for opgraderinger og retrofits hos MAN PrimeServ Augsburg, siger:

- For at opfylde TOTE’s krav har vi udviklet en løsning baseret på vores velafprøvede 51/60DF-retrofit. Derfor er den tekniske tilgang til en 58/64-retrofit velkendt for os, og projektet er således baseret på en ukompliceret procedure.

 

- Investeringen vil være til stor fordel for kunden på flere fronter: Ikke kun vil de eftermonterede motorer opfylde alle nye emissionsstandarder. De nye motorkomponenter vil forlænge skibenes levetid betydeligt, siger han videre.

 

- Vi har undersøgt og testet mange muligheder for at skifte flĂĄden til LNG. Konverteringen af ​​de eksisterende motorer er den mest pĂĄlidelige og gavnlige løsning, siger Peter Keller, Executive Vice President for TOTE, og fortsætter:

- Denne innovative løsning er udviklet i samarbejde med MAN og vil være en vigtig milepæl for industrien, som forbereder sig til IMO’s kommende svovlgrænse fra 2020.

 

 

 

Arkiv

Januar 2018

Fyns robotklynge runder 3.200 medarbejdere

55 nye maskinmestre dimitterer fra MARTEC

IT Sikkerhedskonference

Maersk og IBM går sammen om globale blockchain-løsninger

Nyt fiberkabel til USA øger muligheden for flere datacentre

Tre kandidater til Energi- og miljøprisen 2018

Første nye maskinmestre uddannet i Esbjerg

Overkapacitet til affaldsforbrænding indtil 2025

Havn har markant betydning for Kalundborg

Danmark i robot-top-10

Fleksibelt elforbrug giver plads til flere datacentre

Danmark sætter ny rekord i vind

Fjernvarmeprisen falder - indtil videre

Varmeværker får 23 millioner kroner til store varmepumper

Stort potentiale for ny energi til droner