Forside » Nyheder » Nyheder 

Verdo samler kraftværk af kompetencer

Verdo Energy er en ny division i Verdo-koncernen, som skal levere ideer, teknologi, etablering, service og drift til grønne energianlæg.

 

Høj faglighed og stærk digital tilstedeværelse. Under det nye navn Verdo Energy samles alle kompetencer fra ide og teknologi til service og drift, så det bliver enkelt at orientere sig for varmeværker og industri.


- Tilværelsen som driftsleder i et energianlæg bliver mere og mere kompleks som følge af nye teknologier og omfattende regulering. Det gør vi nu op med. I Verdo Energy bliver det så enkelt som muligt at forholde sig til de mange valg, fordi vi samler alle de ydelser og kompetencer, som den enkelte virksomhed har brug for, siger Henrik Bøgh Nielsen, divisionsdirektør i Verdo Energy.

 

Eksempelvis kan lederne fra et fjernvarmeværk nu orientere sig samme sted efter et nyt anlæg, optimering af deres anlæg, og når de vil handle brændsler. Men også når de søger rådgivning til energibesparelser, har brug for bistand til ny lovgivning og regulering eller vil styrke deres kundeservice.

 

Digital frontløber

De konkrete ændringer kan opleves digitalt på verdo.com/energy. Hjemmesidens besøgende får adgang til den viden, som er nødvendig for at løse daglige udfordringer og mere langsigtede planer på et anlæg. Desuden er Verdo Energys specialister klar til at tage en dialog.

 

- Vi har talt med fjernvarmeværker og industrien for at gøre os mere attraktive i markedet. Samstemmende efterspørges der, at den stærke faglige relation fremadrettet understøttes digitalt. Det har vi investeret massivt i det seneste år med nye interne digitale redskaber, og nu rækker vi ud med vores nye hjemmeside. I nyhedsbreve vil vi løbende dele vores viden, og på sociale medier vil vi åbne for dialog med alle, så vi samles om at levere grøn, bæredygtig energi til lave priser, siger Kasper Granat, Kommunikations- og Marketingdirektør i Verdo-koncernen.

 

Fuld integration af opkøb

Samtidig med, at Verdo Energy bliver introduceret, bliver Industrivarme fuldt integreret i Verdo. Selskabet Industrivarme A/S skifter navn til Verdo Energy Systems A/S. Dermed bliver Industrivarme et produktnavn samtidig med, at virksomheden bliver fuldt integreret i Verdo.

 

- Vi har opdateret selskabsnavnet, så det bedst muligt afspejler det, vi beskæftiger os med. Industrivarme har gennem årene udviklet sig til en professionel leverandør af energianlæg, og derfor skifter navnet til det mere sigende Verdo Energy Systems. Den engelske betegnelse signalerer yderligere vores ambitioner om at blive førende i Nordeuropa indenfor energianlæg, siger Henrik Bøgh Nielsen.

 

Om Verdo Energy divisionen

  • Verdo Energy er en division i energikoncernen Verdo.
  • Verdo Energy leverer ideer, teknologi, etablering, service og drift til grønne energianlæg til det industrielle marked og forsyningsvirksomheder, herunder fjern- og kraftvarmeværker, gartnerier og industrivirksomheder.
  • Anlæg omfatter biomasseanlæg, solvarmeanlæg, varmepumpeanlæg og kedelanlæg, mens de øvrige ydelser omfatter handel med biomasse, energirĂĄdgivning, juridisk bistand og kundeservice.
  • Verdo Energy bestĂĄr af 162 medarbejdere med base i Randers, Storvorde og Ikast.

 

Om energikoncernen Verdo

Siden 1905 har Verdo beskæftiget sig med el, vand og varme, men vi har også fået nye, avancerede områder som energirådgivning, elhandel, fibernet og teknisk entreprise. Verdos 500 engagerede medarbejdere er med til at skabe en årlig omsætning på 2,6 mia. DKK.

 

 

 

Arkiv

December 2017

Kan maritime virksomheder skabe værdi af deres digitaliseringsanstrengelser?”

Batterier kan blive de nye spidslastværker

Målet bør være 55 procent vedvarende energi i 2030

Minister til Energikonferencen 2018

To maskinmestre, klar arbejdsfordeling

Nyt netværk for maskinmestre, der arbejder med Asset Management

Fra problemløsning til pædagogisk sikkerhed

Insatech udvikler fremtidens måleløsninger

Første overdækkede renseanlæg står klart

Brug for international regulering af autonome skibe

Erhvervsudvikling pĂĄ Fyn

Sig Varmeværk sænker varmeprisen med varmepumpe

Danmark har verdens bedste energisystem

ME-GI og ME-LGI dual-fuel-motorer nĂĄr 100.000 driftstimer

Stort potentiale i energioptimering af skibe og bygninger