Forside » Om MF » Medlemskab » Medlemsfordele » A-kasse 

Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse er landets suverænt største a-kasse for akademikere. Vores 220.000 medlemmer tæller både selvstændige, lønmodtagere, ledere, nyuddannede og studerende. Vi giver dig højt kvalificeret rådgivning tilpasset netop din faglighed og sikrer dig økonomisk, hvis du bliver ledig.

Vi er Danmarks billigste a-kasse for akademikere, og vi har kontorer i hele landet.

Meld dig ind.

Se hvad det koster at være medlem.

Se hvad du kan få i dagpenge.

Vi kender dig, dit fag og din situation
Hvis du bliver ledig, gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig tilbage i job. Vi giver dig individuel råd­givning, der er skræddersyet til dit fag og vores workshops klæder dig på til at søge job på mange forskellige måder.
Du kommer også forrest i køen til de stillinger, vores jobdetektiver finder.
Via Min jobprofil matcher vi dig med ledige jobs, som endnu ikke er slået op, eller som kun bliver slået op i vores Jobportal. I Jobportalen har vi tusindvis af ledige stillinger, og du kan få direkte besked, når der er et nyt job, der passer til dine kompetencer.

Bliv gratis studiemedlem af Akademikernes
Med et gratis studiemedlemskab af Akademikernes A-kasse sikrer du dig ret til dagpenge fra dag ét efter afsluttet studie, hvis du skulle stå uden et job. Normalt skal du ellers vente en måned, men det slipper du for med et studiemedlemskab.
Og så får du endda tilbud om en lang række kurser, workshops, arrangementer og ikke mindst hjælp til jobsøgningen, så du kan få et relevant studiejob.