Forside » Om MF » Medlemskab 

Medlemskab

Maskinmestrenes Forening er landets førende organisation for maskinmestre og skibsofficerer - og har det laveste kontingent for dimittendorganisationer i landet. Medlemmernes kompetencer finder anvendelse i en bred vifte af forskellige funktioner, hvilket skaber en spændende og yderst dynamisk organisation. Foreningen har rødder helt tilbage til 1873 og har konsekvent været uafhængigt af politiske partier og øvrige interesser.

Du skal være uddannet maskinmester, skibsofficer eller teknisk manager offshore for at blive aktivt medlem i Maskinmestrenes Forening. Hvis du er studerende på en af landets maskinmesterskoler eller på et af de maritime uddannelsescentre, kan du endvidere blive optaget i foreningen som studerende.

NĂĄr du har udfyldt et indmeldelsesskema og indsendt det til foreningen, vil du inden for to uger fĂĄ en skriftlig bekræftelse pĂĄ, at du er medlem. Prisen som aktivt medlem er kr. 519 pr. kvartal, mens det for studerende medlemmer koster kr. 114 pr. kvartal.

Som efterlønsmodtager eller pensionist har du mulighed for at blive medlem af Maskinmestrenes Forenings Seniorafdeling. Som seniormedlem kan du deltage i foreningens arrangementer, benytte de forskellige tilbud om for eksempelvis billige forsikringer samt modtage fagmagasinet Maskinmesteren. Prisen for seniormedlemskab er kr. 114 pr. kvartal.

Har du spørgsmĂĄl til optagelsen, er du velkommen til at kontakte Maskinmestrenes Forening pĂĄ telefon 3336 4920 eller send en mail her.


Ændring af personlige data
Er du allerede medlem af Maskinmestrenes Forening og ønsker du at give os besked om ændringer af eksempelvis adresse, telefon, ansættelsessted mv., kan du benytte vores ændringsblanket, som du finder nederst på siden (Ændring af personlige data). Den udfyldte blanket sendes pr. mail til mf@mmf.dk eller med posten til Maskinmestrenes Forening, Sankt Annæ Plads 16, 1250 København K.