Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

A-kasse

Maskinmestrenes Forening samarbejder med Akademikernes A-kasse, som er landets største a-kasse for akademikere. Der er dog frit a-kassevalg i Danmark, og du er ikke bundet til Akademikernes.

I a-kassen får du højtkvalificeret rådgivning, som er tilpasset netop din faglighed, uanset om du er selvstændig, lønmodtager, leder, nyuddannet eller studerende. Et medlemskab af en a-kasse sikrer dig økonomisk, hvis du bliver ledig, og a-kassen svarer på alle spørgsmål om dagpenge og feriedagpenge. Det gælder også, hvis du er selvstændig eller arbejder i udlandet.

Spørgsmål om efterløn hører også under a-kassen. Hvis du skal have efterløn, skal du betale til efterlønsordningen sammen med dit medlemskab af a-kassen. Regler og vilkår for efterløn bliver løbende opdateret, så vi henviser til Akademikernes A-kasse i næsten alle efterlønsspørgsmål.

Kontakt Akademikernes A-kasse på tlf. 3395 0395 eller læs mere på aka.dk.

Studerende: Bliv gratis studiemedlem

Med et gratis studiemedlemskab af Akademikernes A-kasse sikrer du dig ret til dagpenge fra dag ét efter afsluttet studie, hvis du skulle stå uden et job. Normalt skal du ellers vente en måned, men det slipper du for med et studiemedlemskab.

Som studiemedlem får du tilbud om en lang række kurser, workshops, arrangementer og ikke mindst hjælp til jobsøgningen, så du kan få et relevant studiejob.

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.