Skip to content

MED KURSER

OG AKTIVITETER

FAGLIGE UDVIKLING

STYRK DIN

ARRANGEMENTER OG AKTIVITETER

Vi udbyder en lang række aktiviteter til dig som medlem. 

I kredsene afholdes der eksempelvis medlemsmøder og forskellige former for events af både faglig og social karakter. Aktiviteterne giver dig mulighed for at netværke med kollegaer på tværs af brancher og interesseområder – der er lidt for enhver smag, så hold øje med, hvad der sker i dit nærområde eller kontakt din lokale kredsformand for at høre nærmere. Måske du selv har et forslag til et arrangement?

Vores 13 faglige netværk afholder aktiviteter med udgangspunkt i deres respektive specifikke fagområde. Hvad enten du interesserer dig for automation, hydraulik, el-teknik, ledelse eller noget helt femte, er der masser af sparring og erfaringsudveksling at hente via netværkene. Find netværkenes kommende aktiviteter nedenfor eller læs mere her. Som medlem er det gratis at melde sig ind i de faglige netværk.

Vi tilbyder derudover en række kurser og efteruddannelser, som styrker din karriere og din faglige udvikling – eksempelvis som leder, forretningsudvikler eller som projektleder. Bemærk, at kursustilbuddene er pålagt deltagergebyr.

Nedenfor har vi samlet vores kommende aktiviteter. Alle aktiviteter kræver forudgående tilmelding og husk, at du er velkommen til at deltage i alle arrangementer på tværs af geografi, mødetype og netværk.

SPØRGSMÅL ELLER INPUT?

Find din lokale kredsformand og kom i dialog med kollegaer i dit lokalområde.

Bliv en del af et eller flere faglige netværk. Der er masser af sparring og inspiration at hente inden for lige netop dine interesseområder.

Du er altid velkommen til at komme med input til nye tiltag og aktiviteter i både kreds- og netværksregi.

YDERLIGERE INFORMATION

Kontakt os på mf@mmf.dk / 3336 4920.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, ligesom du også altid er velkommen til at besøge Maskinmestrenes Hus på Sankt Annæ Plads i København til en snak og en kop kaffe.

DIN OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER OG KURSER

KURSER OG AKTIVITETER

Kurser og aktiviteter

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.