Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

AFLYST & UDSKUDT - Chris MacDonald vil gerne hjælpe dig med at optimere din hjerne!

Temamøde

* På grund af Covid-19 situationen aflyses & udskydes foredrag - nærmere info følger så snart det er muligt *

I samarbejde med TJM-Forsikring har Maskinmestrenes Forening den store glæde at invitere alle studerende medlemmer til et meget inspirerende seminar med Chris MacDonald.

Husk du kun kan deltage hvis du er studerende medlem af Maskinmestrenes Forening, men så er det til gængæld også gratis.

Optimer din hjerne, og bliv en bedre studerende.
At være studerende på en krævende uddannelse stiller meget store krav til den menneskelige hjerne, nok større krav end nogensinde før, i menneskets historie.

Hvordan optimerer man sin hjerne og sit sind for ikke blot at kunne fungere godt, men også for at kunne føle sig godt tilpas og ikke mindst motiveret for at studere?

Videnskabelige opdagelser har I gennem de sidste 20 år fundet flere ufravigelige forhold, der skal være på plads for at den studerendes hjerne, fungerer så godt som muligt, og er klar til at modtage læring.

I dette lærerrige og underholdende seminar med Chris MacDonald lærer du som studerende en masse om, hvad videnskaben har afsløret, når det kommer til at optimere hjernen og øge motivationen. Videnskaben om søvnens magt, videnskaben bag faktorer som motivation og stress samt de revolutionerende resultater du via træning kan opnå i styrkelsen af din hjerne vil alle blive afdækket.

Chris MacDonald er en af Danmarks mest populære oplægsholdere. Hans oplæg der altid fremføres med et glimt i øjet, er baseret på videnskab om Human Fysiologi og indeholder nyeste viden på feltet, og hvad du måske ikke vidste, er at Chris MacDonald er forsker på Københavns Universitet. Han er uddannet cand. scient. i Human Fysiologi og har en stor personlig interesse i at optimere den menneskelige præstation og motivation.

  Evt. bemærkninger

  Vi anbefaler hurtig tilmelding da der er et begrænset antal pladser.

  BEMÆRK: Da der på hver skole kun er et begrænset antal pladser, og det derfor er vigtigt at der ikke er tomme stole, er det sådan at man skal melde afbud senest dagen før seminaret hvis man bliver forhindret eller syg.

  Hvis man ikke melder afbud senest dagen inden, eller hvis man efter at have tilmeldt sig, blot udebliver fra seminaret, vil man efterfølgende blive opkrævet et udeblivelsesgebyr på 100 kr.

  Med venlig hilsen

  Maskinmestrenes Forening

  Sted på kort

  Tilmelding

  Titel: AFLYST & UDSKUDT - Chris MacDonald vil gerne hjælpe dig med at optimere din hjerne!
  Arrangør(er): Maskinmestrenes Forening
  Begynder: 31. marts 2020Kl. 14.00
  Slutter: 31. marts 2020Kl. 16.30
  Sted:
  SIMAC
  Graaesvej 27, 5700 Svendborg, Danmark
  Graaesvej 27, 5700 Svendborg, Danmark
  Studerende medlem: 0,00 kr.
  Tilmeldingsfrist: Tirsdag 24. marts kl. 9.00
  Maksimum antal deltagere: 195 personer
  • Det er ikke muligt at tilmelde sig aktiviteten.

  Dine informationer

  Billettype Pris Tilgængelige pladser
  Studerende medlem 0,00 kr. 955
  151