Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

AFLYST / UDSAT - Live Online arrangement med Chris MacDonald - Find din motivation i en ny hverdag!

Temamøde

AFLYST / UDSAT

Find din motivation i en ny hverdag!

Det har Chris MacDonald et bud på, når Maskinmestrenes Forening i samarbejde med TJM-Forsikring inviterer til et eksklusivt online-seminar.

Vi er alle udsat for en række nye udfordringer i denne tid, alt er usikkert, og det kan være svært at se lyset for enden af tunnelen. For mange betyder det, at motivationen er svær at finde.

Verdenen ændrede sig med et slag tilbage i marts, og 2020 har været et år som klodens befolkning sent vil glemme. Derfor har vi i Maskinmestrenes Forening allieret os med en af de bedste foredragsholdere på området, og Chris MacDonald vil meget gerne - ud fra den nyeste forskning - give dig viden, som kan hjælpe dig med at finde, eller måske genfinde din motivation i den nye virkelighed, vi alle lever i.

Gennem dette lærerige og inspirerende seminar med Chris MacDonald lærer du en masse om, hvad videnskaben har afsløret, når det kommer til at optimere hjernen og øge motivationen. Videnskaben om søvnens magt, videnskaben bag faktorer som motivation og stress samt de revolutionerende resultater, som du via træning kan opnå i styrkelsen af din hjerne, vil alle blive afdækket.

Chris MacDonald er en af Danmarks mest populære oplægsholdere. Hans oplæg fremføres altid med et glimt i øjet, er baseret på videnskab om human fysiologi og indeholder nyeste viden på feltet, og hvad du måske ikke vidste er, at Chris Macdonald er forsker på Københavns Universitet. Han er uddannet cand. scient. i Human Fysiologi og har en stor personlig interesse i at optimere den menneskelige præstation og motivation.

Du kan som medlem deltage i arrangementet. Du skal blot klikke ind på dette link – Maskinmestrenes Forening og TJM Forsikring præsenterer Chris MacDonald - for at være med, foredraget er live, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål til Chris MacDonald undervejs i oplægget via en indbygget chatfunktion. Foredraget afholdes onsdag den 24. februar klokken 15.00 – så klik ind og være med.

Ps. VIND PRÆMIER - Vores samarbejdspartner TJM-Forsikring der sammen med Maskinmestrenes Forening er arrangør af dette event, også meget gerne vil give dig mulighed for at vinde nogle fede præmier via dette LINK hvor du kan deltage i lodtrækningen. - BEMÆRK du kan deltage allerede i dag, og behøver ikke vente ?

 

  Med venlig hilsen

  Maskinmestrenes Forening

  Sted på kort

  Tilmelding

  Titel: AFLYST / UDSAT - Live Online arrangement med Chris MacDonald - Find din motivation i en ny hverdag!
  Arrangør(er): Maskinmestrenes Forening
  Begynder: 24. februar 2021Kl. 15.00
  Slutter: 24. februar 2021Kl. 16.30
  Sted:
  WEBINAR
  WEBINAR
  WEBINAR
  Medlem: 0,00 kr.
  Senior medlem: 0,00 kr.
  Studerende medlem: 0,00 kr.
  Tilmeldingsfrist: Tirsdag 23. februar kl. 15.00
  Maksimum antal deltagere: Ingen begrænsninger
  • Det er ikke muligt at tilmelde sig aktiviteten.

  Dine informationer

  Billettype Pris Tilgængelige pladser
  Medlem 0,00 kr. 999
  Senior medlem 0,00 kr. 999
  Studerende medlem 0,00 kr. 999