Karriereudvikling Netværk (Aarhus) – Du skal ikke være dig selv – sådan kommer du videre i din karriere!

46 46 people viewed this event.

Overvejer du om du skal skifte job? Hvert år er der omkring 800.000 jobskifter i Danmark. Der kan være mange grunde til at skifte job, lige fra nedlæggelse af job, dårligt arbejdsmiljø, stress, ønsket om nye udfordringer, forfremmelser osv. Ikke desto mindre, så er de fleste mennesker tilbageholdne overfor at tage skridtet og komme videre i deres karriere. Det kan bl.a. skyldes frygten for at komme ud i noget som er værre eller frygten for at kunne klare sig gennem et rekrutteringsforløb. Det kan også skyldes at man er usikker på, hvilken vej der er den næste, bedste vej i karrieren.

Lars Lundmann leverer på dette foredrag inspiration til at finde ud af hvad du vil, til at tage skridtet, og han fortæller hvad du skal være opmærksom på for at komme godt igennem dit næste eventuelle rekrutteringsforløb og jobstart.

Lars var under Corona restriktionerne på med to meget, meget velbesøgte og succesfulde webinarer. Nu kan du møde ham personligt. Ydermere kan du allerede nu læse den spændende artikel, som vi tidligere har bragt i Maskinmesteren.

Om oplægsholder: Lars Lundmann.
Lars er uddannet psykolog, og har skrevet ph.d. om rekruttering, og er aktuel med karrierebogen “Du skal ikke være dig selv – erhvervspsykologens guide til at få det job, du gerne vil have”. Han er direktør i konsulenthuset LUNDMANN som forestår organisationsanalyser, rekrutteringsprocesser og outplacement.

I forbindelse med din tilmelding, vil du modtage nogle ganske få spørgsmål per mail. En lille forundersøgelse, der selvfølgelig er anonymiseret, men som Lars vil have med i sin forberedelse til netop det foredrag, hvor du dukker op.

Vi glæder os til at se dig.

Program
Kl. 16.45 Dørene åbnes og vi byder på en vand
Kl. 17.00 Lars Lundmann ”Du skal ikke være dig selv”, del I
Kl. 17.45 Pause, hvor vi byder på sandwich & sodavand og mulighed for at netværke
Kl. 18.15 Lars Lundmann ”Du skal ikke være dig selv”, del II
Kl. 19;00 Tak for i dag!

Billettype

50 pladser tilbage
 

Dato

16-12-2021 - 16:45 til
16-12-2021 - 19:00
 

Tilmeldingsfrist

05-12-2021
 

Kategori

Medlem
0 kr.

Studerende medlem
0 kr.

Senior medlem
0 kr.

Max antal deltagere
50