Køle- og Varmepumpeforum 2021

1813 1813 people viewed this event.

Som koordinator for MMF netværket Køle- og varmepumpeteknik har jeg valgt sammen med MMF at markedsføre og støtte op om dette nye 1-dags arrangement, der nu afholdes for 2. gang. Det erstatter de gamle 2-dags konferencer i Odense ”Danske Køledage”: 

Kom med til Køle- og Varmepumpeforum 2021 den 4. oktober og bliv opdateret på ny viden og tendenser indenfor køleteknik og varmepumper.

Vi har inviteret et bredt felt af danske og internationale oplægsholdere som vil præsentere nyt indenfor både teknik, regler og forskning og udvikling. Programmet spænder over varmepumper, naturlige kølemidler, HFO’er, ecodesign og seneste resultater fra projekter om soldrevet køling, zeotropiske blandinger og vand som kølemiddel.

Køle- og Varmepumpeforum 2021 afholdes af Dansk Køledag, Teknologisk Institut og DTU Mekanik. Arrangementet inkluderer to faglige møder indenfor fagområdet relateret til køle- og varmepumpe-branchen – Danske Køledage med 2 spor og International Symposium on Advances in Refrigeration and Heat Pump Technology med 1 spor. Arrangementet afholdes hos Ingeniørforeningen IDA i København.

Køle- og Varmepumpeforum 2021 er indrettet sådan, at du kan skifte imellem de forskellige spor, der fremgår af dette program, og vælge de oplæg som du er mest interesseret i. 

Dansk Køledag er en forening dannet af Dansk Køl & Varme (tidligere AKB) og Dansk Køle- og Varmepumpeforening med det formål at afholde et arrangementet.

Tilmelding kun her.

Evt. bemærkninger
Pris medlem: 995 kr.
Pris studerende medlem: 125 kr.

Information, klik her.

Dagsorden, klik her.

Yderligere info, klik her.

Med venlig hilsen
Kenneth Sørensen, Netværkskoordinator  for Køle- og Varmepumpeteknik.
Medlem af bestyrelsen Dansk Køle- og Varmepumpeforening, bestyrelsen Dansk Køledag og styregruppen Dansk Køle- og varmepumpeforum.