Cykelmotionsnetværket – Fra Tour de France til vandforsyning

183 183 people viewed this event.

På tre dage fulgte op mod 1,6 millioner tilskuere de tre Tour de France-etaper i Danmark. For den tidligere verdensmester og professionelle cykelrytter, Alex Pedersen, var den gigantiske folkefest og besøget af verdens største cykelløb kulminationen på 10 års arbejde i kulissen – en drøm og utallige timers utrætteligt arbejde, der blev til virkelighed.

Minderne består, men for Alex Pedersen er hverdagen ændret markant. Fra at have været en af hovedkræfterne bag Tour-starten i Danmark er han nu administrerende direktør i vandselskabet Samn Forsyning, der dækker Odder og Horsens kommuner.

Tour de France-starten, skiftet og den nye hverdag, hvor Samn Forsyning blandt andet håndterer spildevand i begge kommuner og leverer ca. 75 procent af drikkevandet i Horsens Kommune, skal vi høre meget mere om.

Foruden Alex Pedersen vil maskinmester og driftschef Jens Peder W. Hansen fortælle om selskabets tiltag i en bæredygtig omstilling og arbejdet med at sikre adgang til renene drikkevand.

Vi begynder med en cykeltur i netværkstempo. Afhængigt af antal deltagere vil vi dele os i to grupper. Her vil der være én tur på ca. 25 km og én på ca. 35 km. Efter endt cykeltur er Samn Forsyning vært ved en let anretning og drikke.

Du behøver ikke at køre med på cykelturen, hvis du ikke har lyst. Kom blot og vær med, bliv klogere, uanset om du vil cykle eller ej.

Program
Kl. 16.50 Ankomst og omklædning
Kl. 17.00 Velkomst og klargøring til cykeltur.
Kl. 18.30 Let traktement med øl/vand og præsentation af Samn Forsyning og karriereskiftet fra Tour de France til administrerende direktør i et vandforsyningsselskab ved administrerende direktør Alex Pedersen og maskinmester, driftschef Jens Peder W. Hansen.
Kl. 20.00 Afslutning og tak for i dag.

Som medlem af Maskinmestrenes Forening er du endvidere velkommen til at tage en eller flere gæster med – husk blot ved tilmelding at fortælle, hvis du benytter denne mulighed.

Med venlig hilsen
Motionsnetværket, Maskinmestrenes Forening

Billettype

30 pladser tilbage
 

Dato

23-08-2023 - 17:00 til
23-08-2023 - 20:00
 

Tilmeldingsfrist

21-08-2023
 

Kategori

Arrangør(er)
Motion Netværk

Max antal deltagere
35