Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Hydraulik

Netværket henvender sig til maskinmestre, der enten beskæftiger sig med eller har en interesse for hydraulikteknik.

Formålet med netværket er at skabe kontakt mellem maskinmestre, der til dagligt arbejder med hydrauliske systemer og komponenter samt elektriske styringer til hydraulik-systemer. Netværket skal kunne bruges som sparringspartner for den enkelte maskinmester til hjælp for at belyse aktuelle problemstillinger. Dette kan gøres både ved netværksmøderne, men også via et diskussionsforum, der afholdes løbende mellem møderne.

Netværket beskæftiger sig med problemstillinger omkring dimensionering samt drift og vedligehold af hydrauliske systemer. Derudover arbejdes der med relevante sikkerheds- og lovgivningsmæssige emner.

Der afholdes minimum fire møder pr. år på lokationer rundt om i landet. Møderne bruges til at udveksle viden og erfaring indbyrdes mellem deltagerne, men der tilstræbes også, at der afholdes foredrag og virksomhedsbesøg med relevant fagligt indhold.

Emnerne til møderne bliver besluttet fra gang til gang ud fra de aktuelle emner, som de enkelte netværksdeltagere beskæftiger sig med eller har særlig interesse for.

Hvis du ønsker at deltage eller få mere information om netværket, er du velkommen til at kontakte netværkskoordinator Jens Sandager på tlf.: 6120 6194 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til netværket kan desuden ske via Maskinmestrenes Forening på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Kommende aktiviteter

Der er på nuværende tidspunkt ingen aktiviteter.

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.