Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Salg & Marketing

Har du interesse for salg og marketing? Så tilmeld dig netværket og bliv inspireret gennem virksomhedsbesøg og foredrag. Netværket henvender sig til alle maskinmestre med interesse for eller relation til området salg og marketing.

Netværket beskæftiger sig med:

  • Personanalyse
  • Værdiskabende salg
  • Eksportsalg med erfaringer omkring adfærd, kultur og regler
  • Key account management
  • Kundeprioritering
  • Salgsledelse

Netværksmøderne er tilrettelagt som virksomhedsbesøg eller foredrag med det overordnede formål at udveksle erfaringer med udgangspunkt i for eksempel problemløsning, succeshistorier og de mindre succesfulde historier. Deltagerne fungerer som hinandens eksperter og rådgivere og benytter sig blandt andet af ’den varme stol’, hvor en deltager kan vælge at få diskuteret et aktuelt emne og at få evalueret en strategi, inden den tages i brug eller præsenteres for ledelsen.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at tilmelde dig netværket, kan du kontakte netværkskoordinator Michael Wølk Gandø på tlf.: 2752 5622 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til netværket kan desuden ske via Maskinmestrenes Forening på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Kommende aktiviteter

Der er på nuværende tidspunkt ingen aktiviteter.

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.