Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Filtrér nyheder

Nyheder

Daniel og Peter Oldendow-Jantzen er brødre, maskinmestre og partnere i to virksomheder. Begge er gået direkte fra maskinmesteruddannelsen til et arbejdsliv som selvstændige.

Maskinmestrenes Forening har modtaget og modtager stadig henvendelser omkring arbejdsfordeling. Formålet med en arbejdsfordeling er at undgå afskedigelser. En arbejdsfordeling indebærer, at arbejdstiden og lønnen nedsættes forholdsmæssigt for medarbejderne på en virksomhed.

Et bachelorprojekt om konsekvenserne af en lækage på en stævnrørspakdåse sikrer nyuddannede maskinmester Marcus Nielsen en andenplads i konkurrencen om årets bachelorprojekt i 2019.

Mange danskere arbejder hjemmefra i denne tid som følge af Corona-virussen og nedlukningen af store dele af Danmark. Men hvordan tilrettelægger man hjemmearbejdsdagen bedst muligt, så den bliver til gavn for alle parter? Rikke Bay Haaber, chef for Strategisk Sundhed i PFA, giver her gode råd. 

Torsdag den 19. marts holdt PFA webinar om, hvordan de navigerer i det urolige aktiemarked. Webinaret blev holdt af chefstrateg Tine Choi Danielsen og forbrugerøkonom Carsten Holdum.

Side 1 ud af 56

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.