Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Pension

Maskinmestrenes Forening og PFA Pension samarbejder om at levere den bedst mulige pensionsordning til dig. Vi har derfor sammensat en attraktiv og konkurrencedygtig pensionsordning.

Mange medlemmer har i dag deres pensionsordning i PFA, men pensionsordningen vil variere afhængigt af den enkeltes ansættelsesvilkår. Både privatansatte under rederiforeningerne, offentligt ansatte og øvrige privatansatte med pension i PFA har som udgangspunkt pensionsordningen PFA Plus.

Fleksible forsikringer og egne investeringsvalg
Med PFA Plus har du stor indflydelse på, hvordan din pensionsordning skal skrues sammen. Du kan for eksempel vælge, hvordan din opsparing skal investeres. Når du vælger, skal du tage stilling til din risikovillighed og hvilket afkast, du ønsker at gå efter. Du har også mulighed for at justere dine forsikringsdækninger, så de passer til dit liv.

Tag stilling til din pension – det betaler sig 
Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du adgang til rådgivning, uanset hvor i landet eller verden du befinder dig. Vi anbefaler, at du booker en samtale med en rådgiver fra PFA cirka hvert tredje til femte år, og når der sker ændringer i dit liv. Det kan for eksempel være, at du er blevet gift eller skilt, at du har fået børn eller har købt eller solgt bolig. På den måde sikrer du, at din pension og forsikringer altid passer til dig og dine ønsker.

Du kan selv vælge, om du ønsker rådgivning via telefon og computer eller ansigt til ansigt. Er du maritimt ansat, kan du booke en rådgivningssamtale på soeordningen.mitpfa.dk. Er du landansat, kan du booke en samtale på mitpfa.dk. Du skal bruge NemID for at logge på bookingportalen. Har du ikke NemID, kan du ringe til PFA på tlf.: 3917 6019.  

Saml din opsparing og få overblik
Hvis du har flere pensionsordninger, kan det være en fordel at samle dine opsparinger i PFA. Det giver et bedre overblik, og du kan ofte spare penge, fordi du kun skal betale administrationsomkostninger et sted. Tal med din pensionsrådgiver om, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Vil du oprette en frivillig ordning?
Maskinmestrenes Forening og PFA Pension har udarbejdet en frivillig rammeaftale, som er et tilbud til medlemmer uden pensionsordning. Dette tilbud vil for eksempel være interessant for dig, der sejler under fremmed flag og ikke automatisk er omfattet af en pensionsordning.

 

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.