Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

PFA helbredssikring

PFA Helbredssikring giver dig mulighed for hurtig behandling på privathospitaler, -klinikker og hos speciallæger, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Normalt er undersøgelse og behandling i gang inden for 5 - 10 hverdage.

Har du en helbredssikring via din pensionsordning?
Maskinmestrenes Forening har sørget for, at alle medlemmer med en pensionsordning i PFA har en helbredssikring eller har mulighed for at købe forsikringen. Privatansatte medlemmer under rederiforeningerne har en helbredssikring som en del af deres pensionsordning. Er du offentlig ansat eller privatansat uden en pensionsordning i PFA, har du mulighed for at købe forsikringen via dit medlemskab hos Maskinmestrenes Forening. Download tilmeldingsblanket og tilmeld dig her.

Få PFA Helbredssikring til din partner
Din ægtefælle eller samlever kan også købe PFA Helbredssikring til en meget fordelagtig pris. Download tilmeldingsblanket og tilmeld din ægtefælle eller samlever her.

Du kan læse mere om PFA Helbredssikring på soeordningen.mitpfa.dk, hvis du er maritimt ansat, og på mitpfa.dk, hvis du er landansat. Hvis du har spørgsmål til din helbredssikring, er du velkommen til at ringe til PFA Sundhedscenter på tlf.: 7080 7870.

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.