FIND DIT NÆSTE JOB

VI HAR SAMLET EN LANG RÆKKE SPÆNDENDE OG RELEVANTE STILLINGER!

Hold dig opdateret om nye stillingsopslag
på vores sociale medier

Driftsleder til ledningsanlæg - Hammel Fjernvarme

Hammel Fjernvarme søger en ny driftsleder til varetagelse af den daglige ledelse af selskabets distributionsnet, herunder ansvar for drift og vedligeholdelse.
Sted: Hammel
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indrykket 04.12.2023

Maskinmester / Tekniker

Har du lyst til et alsidigt og udfordrende job med høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen? Og har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med at til at sikre optimal og kontinuerlig drift på byggetekniske installationer og anlæg? I så fald har du nu muligheden for at blive en del af Syddansk Universitets tekniske afdeling, hvor vi vægter et åbent og positivt kollegialt og fagligt samarbejde højt.
Sted: Odense
Ansøgningsfrist: 31.12.2023

Indrykket: 04.12.2023

Maskinmester / Maskiningeniør - fagansvarlig i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur - Evida

Er du maskinmester, maskiningeniør eller lignende med 2 års erfaring? Så søger vi dine kompetencer til at opruste den kritiske infrastruktur til gavn for den grønne omstilling.
Sted: Stenlille
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indrykket 04.12.2023

Maskinmester / Maskiningeniør til omstilling af energisystemet i Danmark - Evida

Hvis du er uddannet maskinmester eller maskiningeniør med 2 års erfaring i bagagen, så kan vi tilbyde dig gode nye nye tekniske udfordringer som fagansvarlig for MR-stationer med ansvar for den mekaniske del af vores måler- og regulatorstationer.
Sted: Viborg
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indrykket: 04.12.2023

Fagleder til driftsteknisk vagt- og supportfunktion på rigshospitalet - Region Hovedstaden

Har du lyst til at være del af en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling, med masser af alsidige ledelsesopgaver indenfor ejendoms- og hospitalsdrift? Så se Rigshospitalets nye opslag.
Sted: Købenahvn & Glostrup
Ansøgningsfrist: 18. december

Indrykket 04.12.2023

Head of Technial Service 2-stroke Denmark - MAN Energy Solutions

Do you aspire to join MAN Energy Solutions as a distinguished leader in the maritime industry, dedicated to making a difference for sustainable solutions towards the Global fleet of MAN-equipped vessels?
Sted: København
Ansøgningsfrist: 31. december

Indrykket: 04.12.2023

Procesassisten til Renseanlæg Avedøre - BIOFOS

Vil du være med til at sikre en høj rensekvalitet at spildevandet i Hovedstadsområdet? Vil du være med til at drive og udvikle Renseanlæg Avedøre? Så er du måske vores nye procesassistent.
Sted: Avedøre
Ansøgningsfrist: 17. december

Indrykket 04.12.2023

Maskiningeniør / Maskinmester til innovativt firma i vækst - Krüger

Søger du et job, hvor du får mulighed for at udfolde hele paletten af dine evner inden for forsyningsbranchen med opgaver tilpasset lige præcis dig, så har du chancen her. Vil du samtidig arbejde på spændende projekter med nogle af landets dygtigste kollegaer, så læs videre herunder.
Sted: Søborg
Ansøgningsfrist: 7. januar 2024

Indrykket: 04.12.2023

Maskinmester med interesse for vedligehold af procesanlæg - HOFOR

Vil du være med til at få en mere bæredygtig energiløsning til at køre mere effektivt? Team Support på Amagerværket understøtter vedligeholdelsen af vores kraftvarmeproces. Vil du hjælpe med at sikre anlæggets rådighed ved at understøtte og gøre vores vedligeholdelse mere effektivt?
Sted: Amagerværket, Kraftværksvej 37, 2300 København S
Ansøgningsfrist: 14-12-2023

Indrykket 01.12.2023

Driftslederassistent - BioCirc

Som Driftsleder Assistent ved BioCircs biogasanlæg i Vinkel bidrager du med din faglighed til at sikre, at anlægget altid drifter optimalt.
Sted: Vinkel
Ansøgningsfrist: 26. december

Indrykket: 30.11.2023

Underviser til MARTEC - Thisted

Bruger du flere timer på at nørde maskinteknisk innovation, end en teenager bruger på tiktok? Og får du energi af de samtaler, der handler om detaljegraden af el-teknik? Så kunne det være dig og din viden, vi har brug for til at forme næste generations maskinmestre.
Sted: Thisted
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indrykket: 29.11.2023

Maskinmester til Kundbyværket - Ørsted

Forestil dig en fremtid, hvor du sikrer Danmarks elforsyning og har ansvaret for overvågning og opstart af et af Danmarks hurtigst startende kraftværker - det har du muligheden for nu, hvor Ørsted søger en maskinmester til Kundbyværket.
Sted: Jægerspris
Ansøgningsfrist: 31. december

Indrykket: 28.11.2023

PTA-koordinator til TPM-vedligehold - Dansk Retur System

Vil du arbejde med TPM-vedligehold (Total Productive Maintenance ) i en miljøvirksomhed og sikre forberedelse og implementering af en ny strategi for TPM-vedligehold på vores kommende fabrik? Så har vi lige nu en ledig stilling som PTA-koordinator.
Sted: Høje Taastrup & Fredericia
Ansøgningsfrist: 17. december

Indrykket: 27.11.2023

Strategisk vedligeholdelsesplanlægger til Center for Ejendomme - Ballerup Kommune

Vil du stå i spidsen for at implementere og udvikle vores indsats på vedligehold og koordineret planlægning baseret på data?
Sted: Ballerup
Ansøgningsfrist: 10. december

Indrykket: 23.11.2023

Automation Engineer - Zeppelin Danmark A/S

Vi har travlt og udvider igen vores el-afdeling med flere medarbejdere. Vi søger derfor en engageret og motiveret medarbejder til vores elservice-afdeling hos Zeppelin Power Systems i Esbjerg.
Sted: Esbjerg
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Indrykket: 22.11.2023

VVS-, ventilations- & kølespecialist til Rigshospitalet i Glostrup - Region Hovedstaden

Vil du være del af en specialistgruppe der har fokus på sikker drift og udvikling af tekniske systemer på Rigshospitalet Glostrup?
Sted: Glostrup
Ansøgningsfrist: 15. december

Indrykket: 21.11.2023

EL/BMS specialist til Rigshospitalet i Glostrup - Region Hovedstaden

Vil du være del af en specialistgruppe der har fokus på sikker drift og udvikling af komplicerede el-tekniske systemer på Rigshospitalet Glostrup?
Sted: Glostrup
Ansøgningsfrist: 17. december

Indrykket: 21.11.2023

Maskinmester / elektriker søges til idriftsætning af nyt bygningskompleks - Københavns Universitet

Vil du være med til at styre en bred kam af BMS-styringssystemer, med henblik på at drifte bygninger der er beliggende i København?
Sted: København
Ansøgningsfrist: 05. december

Indrykket: 13.11.2023

System- & processpecialist til QHSE-team - Evida

Brænder du for at drive løbende procesoptimeringer, så både værktøjer og kvalitet hæves til helt nye niveauer? Har du kompetencerne til at skabe en stærk forbedringskultur i tæt samspil med andre? Så se nærmere på denne spændende stilling som system- og processpecialist hos Evida.
Sted: Viborg
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indrykket: 20.11.2023

Maskinmester eller kedelpasser - Helsingør Forsyning

Har du teknisk snilde, og vil du med ombord i et ambitiøst forsyningsselskab? Vi udvikler nye løsninger i et stærkt, fagligt miljø, hvor vi sætter kunden i centrum og arbejder målrettet for den grønne omstilling.
Sted: Helsingør
Ansøgningsfrist: 8. december

Indrykket: 20.11.2023

Passionerede studieledere til skolen og strategiske udviklingsprojekter - MSK

Vil du være med til at uddanne fremtidens grønne og blå maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering?
Sted: København
Ansøgningsfrist: 13. december

Indrykket: 16.11.2023

Operations Engineer - Ørsted

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre driften af værkets anlæg og drive nye innovative og grønne projekter ... Så er denne stilling for dig!
Sted: Asnæs
Ansøgningsfrist: 31. december

Indrykket: 16.11.2023

Technocal Advisor with a flair for communication and customer service - MAN Energy Solutions

Are you ready to use all aspects of your technical knowledge in a challenging and exciting position? Are you interested in working in a dedicated team which contributes to getting the world’s largest combustion engines to perform at their best?
Sted: København
Ansøgningsfrist: 31. december

Indrykket: 14.11.2023

Maskinmester/VVS-installatør til TREFOR Varme - TREFOR

Som Maskinmester/VVS-installatør i TREFOR Varme er du medansvarlig for at vores fjernevarmeanlæg driftes optimalt og at områdets VVS-installatører, rådgivere og større fjernvarmekunder vejledes optimalt i forhold til effektbelastning og afkøling.
Sted: Kolding
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Indrykket: 14.11.2023

Planlægger - Actief Teknik Bureauet søger for Topsøe

Vil du være med til at optimere udnyttelsen af Topsøe’ produktionsudstyr og reducere deres vedligeholdelsesomkostninger?
Sted: Frederikssund
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Indrykket: 8.11.2023

Graduate i Evida - bliv en del af noget stort!

Er du nyuddannet og klar til at starte din faglige og personlige udvikling? Uanset arbejdsfelt kommer du til at spille en rolle i den grønne omstilling, når vi sammen udvikler og bygger Danmarks fremtidige infrastruktur til biogas, brint og CO2.
Sted: Viborg
Ansøgningsfrist: 27. februar 2024

Indrykket: 6.11.2023

Maskinmester, måletekniker, måleingeniør søges til laboratorium - EVIDA

Er du nyuddannet? Måske maskinmester, diplomingeniør, tekniker, måleingeniør? Og har du oveni kompetencer inden for flere af disciplinerne måleteknik, dataopsamling, tekniske anlæg eller energiteknik? Ja, så har vi muligvis jobbet til dig.
Sted: Hørsholm
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indrykket: 1.11.2023

Corrugator Manager - Smurfit Kappa

Brænder du for at optimere produktionsprocesser og sikre produktkvalitet? Kan du styre mange forskelligartede projekter i mål? Så er jobbet som Corrugator Manager i Kolding måske noget for dig.
Sted: Kolding
Ansøgningsfrist: 6. december

Indrykket: 7.11.2023

Projektleder med installationsbaggrund - KG Hansen

Har du det kolde overblik, når bølgerne går højt, og kan du få dusinvis af aktører til at arbejde godt sammen om dine byggeprojekter? - og vigtigst af alt, har du teknisk indsigt? Så kan det være dig, vi søger som projektleder med installationsbaggrund, med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Grindsted.
Sted: Grindsted
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Indrykket: 1.11.2023

MØD EN VIRKSOMHED

Klik ind og bliv klogere på virksomheder indenfor skibsfart, industri, energiforsyning, vand og renovation, bygge og anlæg samt salg, service og rådgivning.

Vil du annoncere på maskinmesterjob.dk?

Vores job- og karriereunivers er det unikke mødested for virksomheder og maskinmestre. 

Læs mere her

Hvad skal en god ansøgning indeholde?

Vi har spurgt de rekrutteringsansvarlige, hvad de kigger efter i ansøgninger.

Læs mere her

Læs mere om dine medlemsfordele

Som medlem får du automatisk adgang til et bredt udvalg af fordele. Gå på opdagelse i de mange fordele.

Læs mere her

Har du en skarp profil på Linkedin?

LinkedIn-specialist, Thorleif Gotved, giver en række tips & tricks til en skarp LinkedIn-profil. 

Læs mere her

DET ER OS DER ÅBNER DØREN,
NÅR FREMTIDEN BANKER PÅ

Med handlekraft og et analytisk hoved forvandler vi vores viden indenfor bl.a. bæredygtig energiproduktion, optimering af teknologi og innovation til konkrete løsninger, der gør virksomhedens klimaaftryk grønnere.

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.

STANDARD-PAKKEN

DEN KLASSISKE TEKSTANNONCE

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og jobannonce på Maskinmesterjob.dk

• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister i Maskinmesterjobs nyhedsbrev

• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs Facebook og LinkedIn

PRIS:
4.995 KRONER (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivning, industri, energiforsyning/ vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.