DRIFTSLEDER TIL
NATURE ENERGY NORDFYN

Driftsleder med interesse for optimering af drift og ledelse
Som driftsleder på Nature Energys biogasanlæg på Nordfyn kommer du til at spille en central rolle i ledelsen af driftsteamet samt udviklingen og optimeringen af anlægget. Du kommer til at indgå i anlæggets driftsteam og vagtordning samtidig med, at du har fokus på at sørge for, at anlægget hele tiden fungerer optimalt.

Som driftsleder får du ansvaret for daglig ledelse, optimering og udvikling af produktionen på biogasanlægget. du vil sammen med de øvrige driftsassistenter sikre en stabil drift, samt varetage:

 • Transporter ind og ud af anlægget
 • Administration og logistik omkring indsamling af biomasser på bedrifter
 • Daglig nærværende ledelse, 1:1, medarbejderudviklingssamtaler, trivsel m.v.
 • Etablering og deltagelse i vagtordning
 • Sikre at anlægget præsenterer sig fra den bedste side


Din arbejdsplads bliver på biogasanlægget i Bogense – adressen er Odensevej 158, 5400 Bogense. Det er et krav, at du ikke er bosiddende mere end 30 minutter fra anlægget, da du fra tid til anden skal indgå i vagtordningen.

Du kommer i denne stilling til at referere til vores Operations Manager, Povl Erik Røen.

Stærk faglig leder med praktisk erfaring
Vi leder efter en driftsleder, som har gode lederegenskaber, men som samtidig kan bidrage teknisk. Du har formentligt en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester eller tilsvarende kombineret med flere års relevant erfaring. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra produktions- eller procesanlæg og kendskab til SCADA-systemer.

Vi forventer, at du har ledelseserfaring, der kan understøtte den daglige drift af anlægget og bidrage til udvikling af forretningen og medarbejderne. Derudover er IT, regnskaber, Excel og administration velkendt for dig i din hverdag.

Det er vigtigt, at du trives med en travl hverdag, der byder på mange forskellige udfordringer. Du arbejder selvstændigt og er vedholdende. Samtidig trives du i et resultatorienteret og ambitiøst miljø, hvor vi hver dag arbejder for at optimere vores forretning.

Hvorfor blive en del af Nature Energy
Nature Energy er verdens største producent af grøn bæredygtig biogas. Vi ejer og driver allerede i dag 13 biogasanlæg i Danmark samt et i Frankrig, og vi forventer kraftig vækst i de kommende år, hvor vi vil udvikle og opføre et stort antal nye store biogasanlæg i en række europæiske lande samt Nordamerika.

I Nature Energy vil du opleve en høj ekspertise og høje ambitioner inden for biogasproduktion. Du vil blive en del af en kultur, som er karakteriseret ved at være innovativ, kreativ og inkluderende. I dag er vi mere end 500 dedikerede medarbejdere rundt omkring i Europa, USA og Danmark.

Nature Energy tilbyder en arbejdsplads med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag, hvor der er høje ambitioner for både organisationen og din faglige og personlige vækst. Derudover vil du opleve en nærværende ledelse og en uformel hverdag.

Du kan læse mere om Nature Energy på www.natureenergy.dk

YDERLIGERE INFO

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Dit team og resten af Nature Energy glæder sig til at få dig med på vækstrejsen, så skynd dig at søge stillingen!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Operations Manager, Povl Erik Røen på per@nature-energy.com eller Talent Acquisition Specialist Alexander Vinde på 53772648 eller alvi@nature-energy.com

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send din ansøgning og dit CV snarest via vores online ansøgningsformular ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.