KEDELSPECIALIST TIL
AMAGERVÆRKET

Vil du arbejde med systematisk vedligehold?
Så kan du blive en del af Danmarks største forsyningsselskab. HOFOR ejer og driver Amagerværket, hvorfra vi leverer fjernvarme til vores kunder i København og elektricitet til det nordeuropæiske el-marked. Som kraftværksejer spiller miljø og klima en vigtig rolle for os og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningen til vores godt 600.000 fjernvarmekunder i København. Derfor har vi ombygget Amagerværket, så vi siden 2020 udelukkende fyrer med bæredygtig biomasse på værket. Du vil spille en vigtig rolle i arbejdet med systematisk vedligehold og implementeringen af Asset management.

A
nsvarlig for strategisk vedligehold
Som specialist i Team Kedelanlæg får du teknisk ansvar for strategisk vedligehold af vores kraftværkskedler. Du kommer til at have et tæt samarbejde med resten af teamet, der består af 11 andre kolleger, som hhv. er specialister, håndværkere inden for el, maskinteknik og styring. I fællesskab bidrager vi til at sikre vores vedligehold og strategi på området.

Ud over det så vil du som kedelspecialist også beskæftige dig med maskindirektivet, teknisk lovgivning, risikovurderinger, dokumentation, forbedringsarbejde, styring regulering og overvågning, samt bidrage og stille krav til projekter.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

 • Systematiserer og optimerer vedligeholdsprocedurer inden for kedelanlæg (RCM og REM)
 • Optimerer anlægsrådighed og virkningsgrad via analysearbejde og databehandling
 • Planlægger og leder større vedligeholdelsesprojekter i tæt samarbejde med kolleger
 • Supporterer teamets medarbejdere med teknisk viden og vejleder indenfor lovgivning (Maskindirektiv, trykudstyr, osv.)
 • Samarbejder over faggrænser med andre i teamet på daglig basis, samt med andre teams på værket


Teknisk forståelse og gode samarbejdsevner

Vi forventer, at du har en uddannelse som ingeniør eller maskinmester og erfaring fra et lignende job. Vi forestiller os, at du har en faglig viden inden for flere af følgende områder:

 • Generel viden om design, konstruktion og funktion af kedelanlæg
 • Lovgivning og myndighedskrav specielt i relation til drift og vedligehold af kedel- og fyringsanlæg
 • Planlægning og risikobaseret optimering af vedligehold (RCM, RCA, VH-planer)
 • Driftsoptimering, monitering og eftervisning af anlægsperformance
 • Materialer, herunder krybning, reparationer, svejsning og prøvning
 • Trykbærende udstyr, herunder lovpligtige vedligeholdelsesaktiviteter
 • Initiering af projekter og modtagelse/deltagelse i projekter

Som kollega og medarbejder er du engageret og servicemindet. Du får tingene til at ske og følger dine opgaver helt til dørs.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

43 dygtige kollegaer er klar til at byde dig velkommen
Du bliver del af sektionen, Procesanlæg der består af tre teams med i alt 43 dygtige kolleger fra flere faggrupper. Hverdagen i sektionen er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Der er gode muligheder for efteruddannelse. Du vil referere til teamlederen for kedelanlæg.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her.

YDERLIGERE INFO

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 29. februar 2024Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Søren Lyngsø, Sektionsleder på telefon 2795 5136 eller soly@hofor.dk. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” nederst.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her – måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer. Vi er Danmarks største lokale forsyner. Et team på mere end 1400 medarbejdere, der sørger for vand, gas og varme til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. For eksempel er det os, der sikrer, at havnebadet, du hopper i om sommeren, er rent. Vi gør hverdagen lidt bedre og nemmere, men vi har også store ambitioner for morgendagen: Vi skal forbruge klogere og byen skal være bæredygtig. Det arbejder vi bl.a. på ved at investere i vindmøller, lave smarte skybrudsløsninger og opdyrke gode relationer – med andre organisationer, politikere og lokale mennesker. I HOFOR er vi altid undervejs med et nyt, spændende projekt. Så hvis du foretrækker handling frem for ord, kan vi slet ikke vente med at få dig med på holdet. 

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.