SYSTEM- & PROCESSPECIALIST TIL EVIDAS QHSE-TEAM - EVIDA

Brænder du for at drive løbende procesoptimeringer, så både værktøjer og kvalitet hæves til helt nye niveauer? Har du kompetencerne til at skabe en stærk forbedringskultur i tæt samspil med andre? Så se nærmere på denne spændende stilling som system- og processpecialist hos Evida.

Vi leder efter dig, der er god til at håndtere forskellige projekter til standardisering og optimering af arbejdsgangene på tværs af forretningen, så de matcher Evidas forretningsbehov.

Evida arbejder aktivt på at optimere sine forretningsprocesser med det formål at understøtte og fremme udviklingen af QHSE-ansvarsområdet, så det kan opnå den højeste kvalitet inden for sit område og dermed støtte virksomhedens fremtidige behov. Derfor er nytænkning og forandringsparathed en naturlig måde at tænke i og arbejde efter i QHSE-teamet.

Som system- og processpecialist spiller du en afgørende rolle i at sikre, at QHSE-afdelingen effektivt understøtter Evidas forretningsbehov i forhold til at sikre compliance, overholdelse af politikker og lovkrav, audits, dokumentation, certificeringer m.v. Din opgave er at kortlægge, analysere og forbedre processer og arbejdsgange på tværs af hele organisationen, så Evida opnår rettidig implementering af løsninger. Du arbejder tæt sammen med kolleger på tværs af forskellige niveauer og afdelinger, for at sikre ”best-in-class” løsninger. Sammen med dine kolleger i QHSE-teamet er du med til at skabe og vedligeholde en stærk QHSE-kultur i organisationen.

Du er den udførende forandringsagent, der sætter dig ind i opgavens karakter og de mulige forhindringer, der skal styres uden om, for at Evida med succes kan implementere de besluttede initiativer. Undervejs leder du trygt de involverede kolleger igennem de nye forandringer, så de er med hele vejen.

Dine primære opgaver er derfor bl.a. at:

 • gennemføre analyser af eksisterende forretningsprocesser og identificere områder med potentiale for forbedringer inden for QHSE-området,
 • standardisere og optimere arbejdsgange,
 • drive, koordinere og facilitere workshops og møder med kolleger på tværs af organisationen, for at sikre fælles forståelse og engagement,
 • beskrive og dokumentere processer og systemændringer.

 

Du er en del af et QHSE-team på 7 medarbejdere og refererer til QHSE Manageren i Evida. Du er tilknyttet hovedkontoret i Viborg, men der er mulighed for hjemmearbejde i det omfang, opgaverne tillader det.

Du tilbydes en spændende stilling med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Evida har en åben kultur, hvor samarbejde og gode kommunikationsevner er forudsætninger for at opnå gode resultater. Du får mulighed for at arbejde i en spændende og udviklende branche sammen med andre motiverede og dedikerede kolleger. Ved at blive en del af Evida får du desuden mulighed for at få en karriere hos et førende energiforsyningsselskab. Hvis du leder efter meningsfuldt arbejde og inspirerende formål i dit professionelle liv, så er Evida lige stedet for dig.

Du har en relevant teknisk uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. maskinmester, maskin- eller produktionsingeniør eller lignende. Om du er nyuddannet eller har et par års relevant erfaring fra en lignende stilling er ikke afgørende. Det vigtigste er dine gode menneskelige egenskaber og din evne til at samarbejde med andre samt din interesse og flair for at arbejde dedikeret med optimeringer og standardiseringer.

Du har allerede erfaring med proces- og systemoptimering, ligesom du har en god forståelse for hele værdikæden. Erfaring med lean eller projektledelse er en fordel, men ikke et krav. Det er ikke en nødvendighed, at du har kendskab til QHSE, da du får en god introduktion til området. 

Du er relationsskabende, imødekommende, involverende og nysgerrig i forhold til at optimere processer. Derudover er du struktureret og forstår, at samarbejde er nøglen til succes. Du trives i en foranderlig hverdag og er god til at skabe relationer på forskellige niveauer i organisationen. Vigtigst er det, at du tør stille spørgsmål ved tingenes tilstand og udfordre eksisterende.

Yderligere info

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du interesseret i at høre mere om Evida og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kompetent A/S ved Partner Louise Koldborg på mobil 2060 2350. Alle henvendelser behandles fortroligt.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.

STANDARD-PAKKEN

DEN KLASSISKE TEKSTANNONCE

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og jobannonce på Maskinmesterjob.dk

• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister i Maskinmesterjobs nyhedsbrev

• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs Facebook og LinkedIn

PRIS:
4.995 KRONER (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivning, industri, energiforsyning/ vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.